MUNICIPALS 2023: Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal

CaminemMÉSlluny !!

Del 2019 ençà, ens hem enfrontat a grans reptes: inundacions, temporals, la pandèmia…però hem estat capaços de superar aquests obstacles i continuar endavant, hem continuat caminant.

Hem impulsat nous projectes i noves maneres de fer, treballant de manera transparent i oberta, amb l’objectiu de fer de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró un lloc encara millor per viure, per desenvolupar-se personal i professionalment, i on la ciutadania pugui sentir-se satisfeta amb la gestió pública.

Els valors republicans d’igualtat, justícia social i llibertat són fonamentals per a nosaltres i han estat sempre presents en tot el que hem fet, sempre parant l’atenció a les demandes i necessitats de la ciutadania i buscant les millors solucions per a tots.

Som un partit de govern, a la Generalitat i a l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, que està demostrant una forma de governar avançada i moderna. Som útils a la ciutadania, i útils per transformar la realitat del nostre país i del nostre municipi.

 • Volem seguir treballant per desenvolupar el Pla Estratègic de Turisme i esdevenir un municipi més enllà de sol i platja, amb un turista que s’adapti i que respecti l’entorn, el ciutadà i les nostres tradicions. Convertir-nos en un poble més accessible i apostar per un turisme inclusiu i respectuós.
 • Volem seguir treballant per esdevenir una vil.la educadora en salut: més espais verds que ens reconnectin amb la natura, restringir el trànsit motoritzat al voltant de les escoles, donar veu a la infància.
 • Volem seguir treballant en un disseny urbà FASE: fàcil, accessible, segur i estimulant. Un disseny que, ajudat d’ombres, vegetació, bancs, límits de velocitat i llunyania dels cotxes, permeti caminar pels nostres nuclis.
 • Volem seguir treballant en el foment de l’esport i l’activitat física com béns essencials, perquè entenem l’esport com un element integrador i com un pilar de l’estat del benestar. A través dels valors de l’esport construïm un poble més just i igualitari per a tothom.
 • Volem seguir treballant per promoure l’ús de la bicicleta en la trama urbana amb la creació, extensió i consolidació d’una xarxa de carrils bici coherent i segura, amb l’objectiu de millorar la qualitat ambiental i educar per a una mobilitat més sostenible.
 • Volem seguir treballant en la transformació de l’administració pública per apropar-la a la ciutadania i que aquesta la senti útil, propera i empàtica.

Apostem per una TRANSFORMACIÓ VERDA, TRANSFORMACIÓ SOCIAL, TRANSFORMACIÓ DEMOCRÀTICA i TRANSFORMACIÓ FEMINISTA amb propostes com:

 • Millora de la mobilitat de vehicles i de persones
 • Xarxa de vies ciclables en tot el municipi
 • Impuls de la instal.lació de l’energia solar en tots els equipaments municipals i incentivar les instal.lacions privades.
 • Impuls de la vivenda dotacional: edificis intergeneracionals amb serveis compartits
 • Ampliació de la depuradora
 • Connexió a peu Castell d’Aro – Platja d’Aro
 • Urbanització Puig del Molí
 • Nova Casa Lila i nova llar d’infants a Castell d’Aro
 • Piscina d’estiu i nova zona esportiva a Castell d’Aro
 • Potenciació de zones comercials de petit comerç
 • Nou Passeig marítim…

Amb la vostra ajuda el dia 28 de maig i acompanyats d’un equip fantàstic, volem entomar un nou mandat al govern municipal per culminar projectes ja engegats i tirar-ne endavant de nous. El 28 de maig, vota la candidatura d’ERC, vota Montse Rovira.

Per a més informació visiteu aquest enllaç.

Espais gratuïts de propaganda electoral

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.