Investiguen la conductora d’un vehicle i detenen el seu acompanyant

La conductora va donar positiu penal en taxa d’alcohol i l’acompanyant tenia una ordre de no acostament envers la conductora

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro va detenir un home per incomplir la prohibició de no acostament a la seva exparella que, en aquell moment, conduïa el cotxe amb el qual viatjaven junts. La conductora del vehicle va ser investigada després d’haver donat positiu penal en les proves de detecció d’alcohol en aire expirat.

Els fets van passar divendres passat, 28 d’abril, cap a les 03:15 hores, quan una patrulla de la Policia Local va haver d’esquivar un turisme que acabava de saltar-se el senyal de stop existent entre el C/Miramar i l’Avda. Onze de Setembre de Platja d’Aro. Seguidament, els agents van aturar el vehicle i van identificar els dos ocupants.

Quan la conductora va baixar la finestra, els agents van percebre una forta olor d’alcohol, motiu pel qual van sol·licitar la documentació a la dona per a practicar-li una prova de detecció d’alcohol. De les gestions policials realitzades va resultar que la conductora disposava del permís de conduir caducat des de feina un any i mig i que conduïa amb una taxa de 0,84 mg/l d’aire expirant, una taxa penal que comporta la instrucció de diligències penals contra aquesta.

D’altra banda, es va identificar l’acompanyant de la dona, que es va mostrar molt nerviós durant tota l’actuació policial. De la identificació va resultar que l’home tenia vigent una ordre de no acostament a la conductora i exparella.

La conductora, de 42 anys i espanyola, va resultar investigada penalment per conduir sota els efectes de l’alcohol.

L’home, també de 42 anys i espanyol, va resultar detingut per un delicte de trencament de condemna.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.