Imma Gelabert, candidata de Juntsx365, presenta la seva llista per a les Municipals 2023

Gelabert ha explicat que tota la llista està formada per persones del municipi, amb ideologia diversa i ganes de treballar pels veïns i veïnes

Imma Gelabert ha presentat, aquest vespre, la llista de Juntsx365 a les Municipals 2023 que se celebraran el diumenge, 28 de maig.

La candidata de Juntsx365 ha explicat que la mitjana d’edat dels membres de la llista és de 46 anys, provenen d’ideologies diverses i la prioritat de l’equip de Juntsx365 és el benestar de la ciutadania de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

“Gent del poble amb moltes ganes de treballar i que aposta pel rigor, l’eficàcia, l’ordre i el valor de recuperar la il·lusió”, ha remarcat, Imma Gelabert.

A continuació podeu trobar informació, facilitada pel mateix partit, entorn cadascun dels membres de la llista:

Imma Gelabert: imma-gelabert-candidata-de-junts-a-les-eleccions-municipals-2023

Lluís Pujol: Graduat social, API i màster en gestió administrativa per la UdG. És també pèrit judicial en matèria de treball i seguretat social i Diplomat per l’ISGAT en Programes d’informació i assessorament financer. Li agraden el senderisme, esquí i les activitats aquàtiques, però la seva passió és el motor de
benzina, sobretot les motos.

Pilar Rojas: Viu a S’Agaró. Ha treballat com a administrativa i comptable en l’empresa
privada. Des de l’any 2007 treballa a l’àrea de Serveis Econòmics de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Ha presidit el Club Familiar Esportiu Sant Pol i el Club Esportiu Platja d’Aro Korfbal Club.

Joan Amat: Fill de Castell d’Aro, actualment viu a S’Agaró. Enginyer industrial de formació, treballa a Girona en el sector farmacèutic en animals. Enamorat dels esports, sobretot del ciclisme. Participa activament en diverses associacions del municipi.

Mònica Mir: Diplomada en Turisme, ha cursat estudis de Business Administration als Estats Units i el Canadà i ha realitzat docència en centres privats. Ha treballat en el sector turístic i com a Agent de Viatges. Parla diversos idiomes. És presidenta de l’AFA IES Ridaura i col·labora amb altres associacions del municipi. Apassionada dels animals, el mar, la platja, i a més, aficionada a les sardanes.

Pol Puig: Ha viscut tota la vida a la població. Ha estudiat ciències polítiques i de l’administració i a hores d’ara està cursant el màster de gestió administrativa. Ha treballat a diverses empreses del municipi. Sempre ha estat involucrat en associacions pel dret a decidir i per aconseguir la independència de Catalunya. Entre les seves aficions hi ha l’esport.

Dani Capdevila: En l’actualitat viu entre Platja d’Aro i Barcelona. Va estudiar disseny i ha treballat en publicitat i comunicació. Es dedica principalment a l’hoteleria en el municipi. Amant de la seva família, amics, del mar, els viatges i la col·lecció de trastos vells.

Emma Gimbernat: Resideix a Castell d’Aro. Llicenciada en Dret i llicenciada en Administració d’Empreses per EAE i màster en assessoria fiscal i direcció tributària. Treballa com assessora fiscal a la seva pròpia empresa i actua com a professional gestora administrativa titulada. És membre de les associacions educatives del municipi. També és membre d’altres entitats esportives i d’oci.

Mònica Gràcia: Òptica-Optometrista de professió. Parla diversos idiomes. A hores d’ara, és la propietària i Optometrista directora tècnica a Òptica Gràcia a Platja d’Aro. Sòcia de l’Adem i de l’Associació de Comerciants Cavall Bernat. Li agrada estar sempre en contínua formació i estar al dia en les noves tecnologies.

Pep Solé: Veí de Platja d’Aro. De formació, advocat. Directiu i patró de diverses entitats del Tercer Sector Social; consultor internacional en matèria de serveis socials i drets de les persones amb discapacitat. Regidor durant quatre mandats a l’Ajuntament ocupant les regidories d’esports, medi ambient i serveis, i urbanisme.

Marc Massaguer Nascut a Platja d’Aro i vivint sempre al municipi. Va cursar FP2 d’electricitat i electromecànica a Sant Feliu de Guíxols i Girona. En l’actualitat, és servei tècnic en reparació de calderes i electrodomèstics. És el president de l’Associació de veïns AVV Mont d’Aro Treumal de dalt i participa activament en tot el relacionat en el municipi. Les seves aficions són l’esport, les arts marcials, la música i la família.

Ahmed Khebizi: Nascut a Algèria. Té 27 anys i en fa 23 que viu a Platja d’Aro. Ha estudiat administració i direcció d’empreses i codirigeix una escola de dansa urbana. Com a aficions té la de viatjar i passar temps amb els amics.

Cati Corominas: Veïna de Platja d’Aro. Jubilada activa i esportista. Solidària i sempre compromesa, participa activament en moltes de les activitats del poble. Regidora en diferents mandats.

Armando “Waldo” Gordo: Va néixer a Platja d’Aro, lloc on resideix. Treballa des de fa molts anys a l’empresa Marisch- Cotcho, S.L. Ha participat i presidit l’associació AMPA de l’Escola Fanals d’Aro i ara està dins l’associació AFA de l’Institut IES Ridaura. Les seves aficions són jugar a futbol sala o fer activitats amb la família.

Esther Zerbs: Resideix a s’Agaró i de formació és enginyera informàtica. Va estar a la junta del Club Tennis d’Aro i ha estat vinculada a la Cambra de Comerç de Palamós. Li agrada jugar a pàdel, juga representant al Club Tennis D’Aro a la lliga d’interclubs i fa altres activitats com caminar i bicicleta.

Roman Moner: Veí de Platja d’Aro. Amb inquietuds i coneixements per aportar experiència en la
transició energètica a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

Maria José Mayolas: Ha nascut i viscut tota la vida a Platja d’Aro. Va estudiar el Grau de Turisme a Girona.
Sempre ha estat vinculada al món de l’hostaleria. Forma part de l’Associació d’Hotels de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. També participa en la festa del Carnaval i és membre d’una colla. Practica ioga, fa treballs manuals i viatja.

Anna García: Ha nascut i viu a Castell d’Aro. Perruquera de professió, actualment treballa a Cassà de la Selva, però ha treballat molts anys a Castell d’Aro. En el seu temps lliure li agrada llegir, cuinar, viatjar, anar al teatre, caminar, compartir moments amb amics i conèixer el nostre entorn.

Albert López: Nascut a Castell d’Aro, on ha viscut sempre. Llicenciat en Història i Geografia. Fa de professor de secundària. Llegeix, escriu i col·labora redactant articles sobre la Vall d’Aro i les persones que hi viuen a la revista Gavarres. Va ser regidor a l’Ajuntament amb diverses responsabilitats.

Marta Serrat: Va néixer i resideix a S’Agaró. És administrativa i treballa en una empresa a Palamós. Forma part de la junta directiva de l’Associació Clàssic Motor Club Vall d’Aro. Recentment, ha participat en el curs d’Equip de Resposta Ciutadana en Emergències. Li agrada el senderisme i la fotografia.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.