Aitor Tendero, candidat a les Eleccions Municipals 2023 pel nou Partit Autònoms

La formació política ha presentat aquest vespre el seu candidat a la Sala d’Actes de la Casa de la Vila

Aitor Tendero és el candidat del Partit Autònoms a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró a les eleccions municipals del 28 de maig.

Autònoms és un nou projecte polític, que es presenta amb diferents eixos, principalment, el Turisme 365, l’impuls al petit comerç, la reforma del Passeig Marítim, la sostenibilitat, les polítiques socials i altres qüestions fonamentals pel desenvolupament i la modernització de la vila.

Respecte de la reforma del Passeig Marítim, tema troncal, l’Aitor opina que “el passeig és per passejar, no per a les bicicletes ni vehicles. La platja tampoc és el lloc ideal per als gossos. I cal més presència policial. Escoltarem a les parts implicades i decidirem conjuntament”.


El candidat també ha posat molt d’èmfasi en la potenciació de l’eix comercial i les mesures importants a dur a terme en el pròxim mandat 2023-2027. La sostenibilitat i les polítiques socials ocupen un lloc destacat en projecte polític de Partit Autònoms.

Finalment, s’ha obert un torn de preguntes on els ciutadans que han assistit a l’acte han pogut compartir la seva opinió amb Aitor Tendero i membres del Partit Autònoms.


Biografia d’Aitor Tendero

Fill del municipi, va créixer a Platja d’Aro. Actualment, viu a Castell d’Aro amb la seva parella.

Té 33 anys, va estudiar Ciències Polítiques i de l’Administració a la UPF, va estar un temps viatjant per altres països i vivint a Austràlia.

Inicialment, en l’àmbit professional, va estar vinculat al món de l’esport i la gestió d’establiments d’hostaleria i restauració.

Des dels 27 anys, dirigeix l’empresa Sloppy Tunas, una Startup d’economia circular on fan banyadors amb plàstic reciclat del mar i col·laboren amb moltes associacions i ONG en diferents accions socials.

També treballa d’assessor financer expert en previsió social en una multinacional alemanya.

La seva passió per la política ve des de l’adolescència i sempre ha estat vinculat a moviments socials com a jove, emprenedor i ecologista.

És una persona esportista, li encanta la lectura i enamorat del seu municipi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.