Programa número 46 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 16 de març a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de l’Associació Culturejant emès el passat 16 de març us vam parlar abastament de la vida i obra d’Aurora Bertrana, la protagonista del nostre proper acte. També vam gaudir dels comentaris de la Gemma després de la visita que va fer a l’exposició de Vermeer al Rijksmuseum i de l’inici de les activitats de Lloret de Mar com a capital de la cultura catalana d’enguany. Pel que fa a la música, vam proposar-vos el cicle My Opera Player de la plataforma Filmin i noms importants del Festival de Cap Roig ja anunciats, com ara el tenor peruà Juan Diego Flórez o l’irlandès Damien Rice. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.