La reparació de les destrosses a la platja de Riuet costaran 437.000 euros

L’Ajuntament ha iniciat converses amb la Subdelegació del Govern de l’Estat i amb Costes per explorar vies de finançament i execució dels treballs durant la primavera

El temporal marítim de mitjans gener va tenir una greu afectació a la zona sud de la Platja Gran, a Platja d’Aro. La zona de Riuet va patir greus destrosses en el mobiliari i el vial de circulació així com la pèrdua de molta sorra.

Des del temporal, s’ha actuat per a retirar infraestructures afectades i restringir la mobilitat al sector de Riuet en els vehicles i, en diverses zones, a vianants. També s’ha fet la valoració dels danys.

Aquest divendres, l’alcalde, Maurici Jiménez, ens ha explicat que la recuperació del ferm i consolidació de la part transitable costarà 410.000 euros i refer provisionalment la línia d’enllumenat costarà 27.000 euros més.

En aquest sentit, el govern local ja ha iniciat converses amb la Subdelegació del Govern de l’Estat i amb el departament de Costes, que tenen competències en el tram afectat, per explorar vies de finançament i execució.

Per evitar que nous temporals puguin afectar novament la zona malmesa, i tenint en compte que la tramitació de les reformes es pot allargar diverses setmanes, el consistori preveu que fins a la primavera no s’actuarà a Riuet. L’alcalde confia que tot estarà arreglat amb l’inici de la temporada turística.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.