Benestar creixement

Consells bàsics per a continuar creixent aquest 2023

Un bon any a tothom, primerament.
Sense dubte, la millor manera de començar aquest any és amb un somriure i una alegria constant.

Espero que el vostre primer pensament a començar aquest gener, hagi estat cap a temes constructius i beneficiosos per a vosaltres: la felicitat per compartir les últimes hores del 2022 i les primeres del 2023 amb persones estimades, en un lloc còmode i amb la ment desperta només en el present.

Com sempre, a ajudar-nos-hi, ens acompanyen la música, les cançons i una colla o les persones estimades amb qui triem estar.

Quines han estat les vostres primeres reflexions i intuïcions pels vostres nous propòsits?

Faig una sèrie de recordatoris:

– en tot allò que invertiu la vostra atenció, tindrà força per materialitzar-se,

– la millor manera per obtenir resultats, és demanar a l’Univers el que volem i fluir amb el que la vida ens regala cada dia. Tot arriba quan ha d’arribar i quan estem preparats.
Si ens obsessionem amb el que volem, aconseguirem allunyar el temps per plasmar els resultats.

Quan demanem a un restaurant el nostre àpat, no demanem repetidament al cambrer quan arribarà el nostre plat. Sabem que hi ha un temps d’espera. Entenem que trigarà si hi ha molta gent. No ens queda una altra opció que esperar amb paciència. Això, és el que hem de fer amb els nostres desitjos. La pròxima vegada que mengeu a un restaurant, fixeu-vos en la seqüència del que passa,

– hem d’anar al llit amb serenitat. Mai enfadats. Com ens adormim, així ens despertarem. El millor és acabar el dia fent una petita meditació. Repassar tot el que hem viscut durant la jornada. Donar les gràcies per si hem après alguna cosa. Examinar com hem reaccionat a les experiències del dia,

– fer estiraments al matí, només obrir els ulls. Ens ajuden a activar el cos, tots els músculs, per començar les noves vint-i-quatre hores. Fer una meditació. Si a més tenim el bon hàbit de fer exercici, tot jugarà a favor nostre.

– anar a la feina o a l’escola o a on sigui, amb bona actitud. Si tenim un cap o un company que no ens és afí, esforcem-nos per a somriure-li cada dia, això fa màgies! Evitarem amb el pas del temps mals d’estómacs, digestió dolenta, cremor d’estómac i mal de cap,

– quan ens passa alguna cosa que no és gaire agradable, demaneu-nos: per quin motiu em passa això? Què n’he d’aprendre?

– siguem amables amb totes les persones que formen part de la nostra quotidianitat. Són molt importants les maneres i el to de tot allò que comuniquem,

– deixem de criticar i jutjar. D’aquesta manera, diem més de com som nosaltres que no dels altres,

– deixem de controlar! El control és motiu de problemes. Controlar els altres i les situacions, ens porta a no fluir. D’aquesta manera no podem confiar, ni som capaços de delegar. El mateix fet de voler-ho fer tot, no ens ajuda a ser ni líders (un bon exemple per a tots, per tal que puguin seguir els nostres passos), ni poder tenir qualitat de vida,

– ens hem d’esforçar per obtenir el que volem. Només amb tenir i demanar un desig no és suficient.
Hem de fer tot el que està en les nostres mans per assolir l’objectiu que ens hem proposat. Cada esforç té la seva recompensa amb el temps.

– Agafa la responsabilitat de la teva vida! Constantment hem de prendre decisions. Cada decisió, comportament i paraules que fem nostres tenen unes experiències i unes conseqüències, que amb compromís i obligació hem d’assumir.

– No existeix la paraula culpa. Només responsabilitat.
Quan no volem fer-nos’en càrrec, el més fàcil i alliberador és culpar als altres, sigui pares, caps, companys, amics, etc. Això no és créixer, no és fer un treball interior. És fugir del que et pertoca quan tries el teu comportament i les teves expressions verbals.

– Treballa amb el mirall. Surten moltes emocions i sentiments quan mires la teva ànima en els teus ulls a través del mirall. Estima’t i t’estimaran. Respecta’t i et respectaran.

Meditació, respecte, coherència, paciència, bones maneres i to adequat, un xic d’empatia, altruisme, responsabilitat, compromís, humilitat, són alguns dels valors que regeixen la nostra vida.

Suposo que ja totes aquestes informacions són àmpliament conegudes.

Fem ús de tot. Aclarim-nos les idees i, «a por un 2023» exitós!

Bon any a tots.

També podeu contactar amb el nostre espai directament per a fer-nos comentaris, consultes i propostes. Escriviu-nos a creixement@rpa.cat.

Angela
Pestillo Grimaldi

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.