El parc infantil El Mar dels Nens de Platja d’Aro bat rècord d’assistència

Respecte de l’última edició sense pandèmia, l’any 2019, l’afluència de nens i nenes ha crescut prop d’un 60%

Segons dades facilitades per l’Ajuntament i l’empresa gestora de l’espai, Soylafiesta, més de 10.500 persones, entre infants i familiars, han visitat el recinte durant els set dies d’obertura del parc.

La satisfacció per ambdues parts és màxima amb els espectaculars resultats assolits. Més de 3.700 nens i nenes han gaudit de l’àmplia oferta d’activitats d’aquesta edició, la primera sense restriccions ni limitacions a causa de la Covid-19.

L’any 2019-2020, l’última edició sense alteracions per la pandèmia, es van vendre més de 2.100 entrades. Cada tarda han passat pel parc, de mitjana, unes 1.300 persones.

Els organitzadors atribueixen aquest fort increment de la venda d’entrades i l’assistència al bon temps que ha fet durant les festes de Nadal, l’ampliació de l’oferta de propostes i el conjunt de millores que s’han dut a terme per a continuar oferint un esdeveniment de la màxima qualitat.

Aquesta també ha estat la primera edició on l’Ajuntament, a través d’un concurs públic, ha delegat el 100% de la gestió del parc a una empresa privada. Soylafiesta, l’empresa que normalment ha gestionat l’activitat en anteriors edicions,  va adjudicar-se la concessió.

L’edició 2022-23 d’El Mar dels Nens s’ha allargat del 27 de desembre al 4 de gener, amb una pausa els dies 31 de desembre i 1 de gener. Aquesta edició ha incorporat un nou circuit de karts, s’ha potenciat la zona de realitat virtual, nous tallers i s’ha renovat íntegrament la ludoteca. Les atraccions s’han complementat d’una programació d’espectacles i activitats familiars que també han agradat molt a petits i grans. Les incidències pràcticament han estat inexistents.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.