Benestar creixement

Física quàntica

Quasi tots avui en dia hem sentit parlar de la física o mecànica quàntica, fins i tot en els programes ràdio i televisió.
Per què és tan important aquest tema? Per què tots hem de saber de què es tracta? Per què cal explicar el seu origen?

La física quàntica és molt rellevant, perquè d’aquí neix l’origen de la importància de la ment i dels pensaments en el procés de la creació de la nostra vida, a part de ser el pilar de l’evolució del món de la ciència.

El pare de la física quàntica és Max Planck. Parlem del 1900. I va ser ampliat pel físic Albert Einstein, a través la Teoria de la Relativitat.

La «quanta» és la quantitat d’energia més petita en una partícula. D’aquí, la paraula física quàntica.
Això vol dir que estudia la ciència des de la branca atòmica i subatòmica: el món del microscopi, tot allò que no es veu i no es toca.

En la vida quotidiana, trobem els fruits de la física quàntica per exemple, amb la invenció del microones, del làser, dels microprocessadors, de la ressonància magnètica, del microscopi, entre moltíssimes altres.

Sempre gràcies a Albert Einstein, vam poder fer passos de gegant en com l’ésser humà pot arribar a veure, pensar i ser condicionat per patrons exteriors, amb la teoria Fotoelèctrica, per la qual va rebre el Premi Nobel l’any 1921.

Aquesta teoria parla del món de les infinites possibilitats, amb l’experiment de «la doble ranura».

Es llancen partícules (parlen de «bales») primer a través d’una ranura i després de dues.
Aquestes partícules tenen el mateix comportament. Formen en la paret de davant, primer, una fila de boles i, successivament, dues files, passant per dos forats.

Repeteixen el mateix procediment a través d’ones. Aquí tot canvia. Amb un forat es repeteix el patró de les partícules, però en topar contra una paret, i passar per dues ranures, les ones s’eliminen entre elles mateixes i s’obté un patró d’interferència.

Apliquem a aquest experiment a la física quàntica i fem passar electrons (infinitesimal mida de la matèria) per un forat. Mateix patró, mateixa fila de «bales». Però, si llancem electrons a través de dos forats: trobem el mateix patró d’interferència de les ones que passen en dos forats.

Fent més intents, van arribar a la conclusió que hi ha unes infinites possibilitats, sobreposades l’una amb l’altra.

Com que els físics estaven desconcertats pel resultat d’aquest fenomen, van posar un observador en tot aquest procés.

La gran descoberta: la minúscula partícula semblava conscient que l’estaven mirant, perquè es va comportar exactament com una «bala».

D’aquí, l’evolució i la integració de la física quàntica en els estudis de com vivim la nostra vida, segons el tipus de pensaments que tenim i d’interferències dels patrons adquirits.
Aconsello el vídeo de YouTube: «experimento de la doble ranura», entre molts més.

Són resultats absolutament extraordinaris!
Per què, doncs, apliquem la física quàntica a l’ésser humà?
Perquè sempre hem dit que SOM ENERGIA i, els nostres pensaments es comporten com tal.

Les nostres experiències són el fruit de la qualitat i la suma dels nostres pensaments. Ens obrim a un món infinit de possibilitats si no posem les interferències dels patrons que provenen de la família i de la societat, que ens ensenyen a posar etiquetes.

Com seria de fàcil i comprensible, si aquests continguts fóssim coneguts, mitjançant l’educació i la informació divulgada de qualsevol mitjà.
Quanta ignorància encara tenim en matèria emocional i espiritual! I quanta pena em provoca veure el món en el qual vivim.

A poc a poc, els canvis estan arribant. La gent comença a despertar, i cada vegada sentim a parlar més d’aquests arguments. Però, quan patiments ens haguéssim estalviat si haguéssim nascut i viscut amb una diferent ensenyança del món conscient, però sobretot de l’inconscient!

Ara sabem que tot és possible en l’infinit univers de les possibilitats.
Res és fàcil, però tot és possible.
Continuem desvelant les eines per fer possible l’impossible, a condició que sigui el nostre camí de vida, dependentment de l’aprenentatge que hem vingut a fer en aquest planeta.

També podeu contactar amb el nostre espai directament per a fer-nos comentaris, consultes i propostes. Escriviu-nos a creixement@rpa.cat.

Angela
Pestillo Grimaldi

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.