25.000 m² d’il·luminació nadalenca de baix consum

L’encesa dels llums es farà el dissabte, 26 de novembre, amb diferents propostes familiars i la inauguració del Túnel de Llum amb espectacle musical, únic a Catalunya

Durant la segona quinzena d’octubre van començar les feines d’instal·lació de la il·luminació nadalenca i els treballs continuaran durant bona part del mes de novembre perquè estigui tot a punt el pròxim dissabte, 26 de novembre, quan es farà la tradicional encesa dels llums amb la presència d’en Xalarí i la Xalarina, les autoritats locals,animació i molt més.

Els últims anys, l’encesa de la il·luminació a tot el municipi es fa coincidir amb la inauguració del Túnel de Llum amb espectacle musical del carrer Miramar. El túnel té una longitud de 60 metres, 4 d’amplada i 8 d’alçada. L’estructura incorpora 40 línies de cordons amb 900 punts de led de 60 metres cadascuna, i també 500 làmpades flaix i 25 motius nadalencs, sempre amb sistema led. L’acte inaugural de tota la il·luminació es farà a les set de la tarda.

25.000 m² d’il·luminació nadalenca de baix consum

Els llums festius engalanen tots els eixos comercials i diversos espais del municipi amb l’objectiu d’estimular l’activitat comercial i omplir de vida i màgia l’espai públic.

Segons dades facilitades per la Generalitat de Catalunya, l’enllumenat públic d’un municipi mitjà a Catalunya pot arribar a representar entorn del 55% de la despesa energètica de l’Ajuntament. Un consum que s’incrementa significativament amb la posada en marxa dels ornaments nadalencs i, actualment, el destacat augment dels costos de l’energia.

Els darrers anys, els avenços tecnològics en matèria d’il·luminació i efectes decoratius permeten gaudir d’una il·luminació amb un nivell d’eficiència molt elevat, reduint costos i la contaminació lumínica, entre altres aspectes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.