Programa número 38 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 10 de novembre a Ràdio Platja d’Aro.

En el programa emès per Ràdio Platja d’Aro el passat dijous anunciem l’acte que protagonitzaran Burruezo & Nur Camerata + Virginia Joëlle el proper dissabte dia 10 de desembre a l’Església de S’Agaró. Us proposem el cicle de cinema i literatura dedicat a les germanes Brontë a la Biblioteca Carles Rahola de Girona i celebrem el centenari del naixement de l’únic premi Nobel portuguès de literatura: José Saramago. Tampoc no passem per alt la celebració del festival Carmen Amaya a Begur, la difícil situació dels cinemes a la província de Girona i l’acte del proper dissabte a l’Espai Ridaura en què s’interpretaran poemes de Gabriel Ferrater en un format poc habitual però molt apetent: la dansa contemporània. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.