La cantant, Anna Egea, guanya el Concurs d’Habilitats Artístiques ‘Tu de què vas?’ 2022 de Platja d’Aro

S’han atorgat premis a les 3 propostes més ben classificades i al millor artista local

La cloenda de la Festa Major de Platja d’Aro, aquest dilluns a la nit, va anar a càrrec de la dotzena de finalistes de l’edició 2022 del Concurs d’Habilitats artístiques ‘Tu de què vas?’, convocat per la Unitat de Joventut.

El concurs era obert a la participació de tothom, majors de 16 anys (o més menuts amb autorització), amb esperit d’artista, que de manera amateur, individualment o en conjunt, volgués mostrar les seves habilitats vinculades amb el món de la faràndula en sentit ampli (malabars, imitacions, circ, dansa, música, etc.).

La música va ser la gran triomfadora de la nit. La cantant, Anna Egea, va ser la vencedora del certamen i va emportar-se els 1.000 euros del primer premi i actuarà l’any vinent en la Festa Major de Platja d’Aro.

En segona posició va classificar-se la cantant, Gin’s (Jana Barneda), aconseguint els 700 euros del segon premi. Finalment, en tercera posició va classificar-se el duet musical ‘Insanity’ format per Daniel Segura i Gerard Cortés.

El jurat també va proclamar el cantant, Josep ‘Pepe’ Nuñez com el millor artista local, un premi dotat amb 200 euros.

A part del premi econòmic, tots els guanyadors i guanyadores van endur-se un trofeu commemoratiu.

Encara que la majoria dels finalistes van oferir actuacions musicals, el públic també va gaudir de beatbox, dansa i màgia. Cada actuació no podia superar els cinc minuts de durada i el jurat estava format per cinc representants de diversos àmbits de l’art i la cultura.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.