Festa del 90è aniversari de L’Hostal La Gavina de S’Agaró

La família Ensesa, propietària de l’emblemàtic Hostal de la Gavina de S’Agaró i del restaurant La Taverna del Mar, celebra aquest any el noranta aniversari de l´hotel, una referència internacional de la Costa Brava.

L’efemèride ha servit als Ensesa per estrenar nous jardins amb una gran terrassa de cara al mar, el marc estrella de totes les celebracions d’aquesta temporada. Noranta anys d?història d’un establiment que va donar origen al luxe a la Costa Brava i pel qual han passat nombroses personalitats de la cultura, la política i el món empresarial.

Els hostes, alguns des de fa més de 30 anys, són part de la família de La Gavina i se sumen als grans protagonistes del món de l’art, l’espectacle, la cultura, la política i el teixit empresarial internacional. “Per tots ells volem celebrar aquest any els 90 anys de La Gavina, amb diferents experiències durant la temporada i una gran festa que posi en valor el fabulós potencial de la Costa Brava i de S’Agaró” – han assegurat els quatre germans Ensesa- “ara, més que mai, el nostre entorn mereix el nostre agraïment més sincer”, conclouen.

Per gaudir-ne, l’Hostal de la Gavina de S’Agaró va reunir ahir a la nit 150 convidats, la majoria grans clients de l’hotel de tot el món, a més de Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d’Aró, Joan Laporta, president del Barça, el xef Romain Fornell, director gastronòmic de l’Hostal de la Gavina, i Javier de las Muelas, propietari del grup Dry Martini i director de cocteleria i begudes de tots els espais de restauració de La Gavina i de La Taverna del Mar, entre altres.

La família va oferir un menú creat especialment per a l’ocasió.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.