Els Mossos d’Esquadra detenen un home per un robatori amb violència i intimidació a Platja d’Aro

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir dimecres passat,29 de juny, un home de 28 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El mateix dia, pels volts de dos quarts de dues de la matinada, una patrulla es trobava fent vigilància per la localitat de Platja d’Aro, quan un home els va aturar per informar que acabava de ser víctima d’un robatori violent.

L’home tornava de veure uns amics que pescaven a la platja quan un individu se li va apropar i, després d’intimidar-lo amb una navalla, li va sostreure la ronyonera que portava penjada.

Amb les dades facilitades, els mossos van iniciar la recerca del lladre. Minuts més tard van localitzar un home, que coincidia amb la descripció de l’individu en un d’un bloc de pisos del passeig Marítim. Quan el van identificar van comprovar que portava les pertinences sostretes.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el mateix dia 29 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.