Més de 500 participants en el 2n Grand Premium Platja d’Aro de gimnástica rítmica

L’esdeveniment se celebrarà la setmana vinent amb representació de més de 25 països

Per segon any consecutiu, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró serà l’epicentre de la gimnàstica rítmica en l’àmbit internacional amb la celebració del 2n Grand Premium Platja d’Aro.

La competició se celebrarà del 30 de juny al 3 de juliol amb la presència de 520 esportistes de nivell prebenjamí fins a sènior, 50 entrenadores i 39 jutges internacionals. Hi haurà representats entre 25 i 30 països i prop d’un centenar de clubs d’arreu del món. La trobada reunirà diverses modalitats de gimnàstica rítmica com mans lliures, maces, pilota, cercle, corda i cinta.

L’Associació Sociocultural i Esportiva Aliança de Gimnàstica Rítmica de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i l’Ajuntament esperen que l’activitat mobilitzi més de 1.500 persones fins a la població. Les actuacions també podran seguir-se a través de YouTube. En la primera edició, més de 20.000 persones van connectar-se a internet per veure les coreografies.

Per a la celebració del 2n Grand Premium Platja d’Aro, viatjarà fins a la vila baix-empordanesa, el parquet i tapís que es va fer servir en els Jocs Olímpics de Tòquio.

El Club local i el consistori treballen perquè el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro entri a formar part del circuit internacional de grans competicions de gimnàstica rítmica i, al llarg de l’any, puguin programar-se esdeveniments d’alt nivell en el municipi. Un fet que, a la vegada, també ha de ser un mirall i un element motivador per a les joves esportistes del club platjarenc.

Actualment, entre les files del club local hi ha la Campiona de Catalunya 2022 Nivell 8 absolut i classificada pel Campionat d’Espanya, Alisa Grechishkina; i 3a classificada en el Campionat de Catalunya 2022 Nivell 8 absolut i classificada pel Campionat d’Espanya, Martina Molinas.

El 2n Grand Premium també comptarà amb una classe magistral amb Alina Harnasko, destacada esportista en el rànquing internacional, campiona mundial i medallista olímpica a Tòquio 2020.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.