Canvis viaris al cor de Platja d’Aro per evitar congestions en el trànsit

Des de fa dies s’estan executant els treballs necessaris i la nova configuració s’haurà implantat completament peri Sant Joan

Els canvis afecten una part dels accessos a l’aparcament de la Masia Bas i la xarxa viària de l’entorn, amb l’objectiu de minimitzar les congestions que es formen en aquest àmbit en els períodes de màxima afluència de vehicles al cor de Platja d’Aro.

Una de les principals novetats és la creació d’una nova entrada a l’aparcament de la Masia Bas a l’Avinguda de Fanals i l’anul·lació de l’actual, que ha passat a ser només de sortida amb supressió d’un carril.

A partir d’aquest dmecres, per accedir a l’aparcament de la Masia Bas, s’ha de fer pel nou accés que s’ha construït a un parell de metres del que hi havia fins ara.

D’aquesta manera, l’Ajuntament vol afavorir que la circulació en el giratori dels ocells sigui més fluida perquè la cua de vehicles que s’esperen per accedir en el pàrquing es desplaçarà a l’Avinguda de Fanals i no es formaran col·lapses dins el giratori que, de retruc, s’estenen a les principals artèries viàries del voltant com són l’Avinguda de Castell d’Aro i el carrer Juli Garreta.

A l’Avinguda de Castell d’Aro, també estarà prohibit accedir a l’aparcament de la Plaça d’Europa ocupant el sentit contrari per incorporar-se a les entrades de l’aparcament. Els vehicles hauran d’arribar fins al giratori dels ocells per fer el canvi de sentit. A més, en el carrer Juli Garreta s’han creat carrils d’incorporació pels vehicles que surten de l’aparcament.

L’eliminació de les places de Zona Blava a l’Avinguda de S’Agaró també ha de contribuir a fer que no es formin congestions a causa de les maniobres d’estacionament.

L’alcalde, Maurici Jiménez, justifica el conjunt de mesures que entraran en vigor abans de Sant Joan, i que tenen l’aval d’un informe de la Policia Local, perquè la mobilitat a la xarxa viària del centre de Platja d’Aro sigui el màxim de fluida possible i no es repeteixin els col·lapses de cada temporada turística. També faran un seguiment del seu funcionament per si cal introduir nous canvis que afavoreixin una mobilitat fluida.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.