Novetats musicals setmana del 13 de juny

Eros Ramazzotti torna al panorama musical i és el protagonista de l’entrada més destacada d’aquesta setmana. Però en tenim un total de 70 més. Aquí repassem les més importants.

NOVETAT DESTACADA

Eros Ramazzotti torna a la música amb el senzill “Ama” i anuncia àlbum i gira.
Després de quatre anys del seu disc d’estudi més recent, l’artista italià va anunciar que el 16 de setembre mostrarà la totalitat de “Latido Infinito”, la seva nova producció que el motiva a fer una extensa gira per Europa i Amèrica.
El retorn d’Eros Ramazzotti no podia ser altrament que amb estil i amb impacte mundial. Quatre anys després del seu darrer àlbum d’estudi, aquest passat divendres 10 de juny va revelar el títol i la data de llançament del nou projecte.
“Latido Infinito” és el seu nou àlbum i es publicarà a partir del 16 setembre 2022 a Capitol Records Itàlia sota llicència de Vertigo/Eventim Live International, disponible per a prevenda des d’aquest 10 de juny.
De manera simultània, l’artista va fer el llançament, a totes les plataformes digitals i ràdio, del primer senzill de l’àlbum, “Ama”, un manifest de la identitat artística renovada del cantautor, que en més de 35 anys de carrera ha venut 70 milions de discos i aconseguit més de 2 mil milions de reproduccions a tot el món.

ALTRES NOVETATS ARRIBADES AVUI

Avicii & Sebastien Drums – My Feelings For You
Nicki Minaj – We Go Up
Kate Bush – Running Up That Hill
Demi Lovato – Skin of my teeth
Conchita & Pedro Guerra – Tres Segundos
Marshmello x Khalid – Numb
Sebastian Yatra – TV
Maluma & Chencho Corleone – Nos comemos vivos
Marc Parrot – Impuls
Agnes Alguer i Nerea Bassart – Re re re besavia
Nerea Bassart Trio – Horitzons

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.