Les temperatures s’enfilen amb l’onada de calor

Des de Protecció Civil fan diverses recomanacions per a protegir-se

Si aquest diumenge la temperatura màxima a Castell d’Aro va arribar als 30,6 °C, aquest matí, cap a les nou, la temperatura al cor de Platja d’Aro ja rondava els 28 °C, un valor poc usual a casa nostra durant les primeres hores matinals. I a les dotze del migdia se superaven els 30 °C.

Sense anar gaire lluny, la temperatura màxima durant els primers dies de juny, en general, va oscil·lar entre els 25 i 27 graus, en les hores més càlides.

Per tant, ja és un fet. Ha arribat l’onada de calor que s’havia anunciat en els últims dies i que és la més prematura dels últims vint anys. A la zona de ponent, inclús, s’ha activat un avís de perill per la calor. I el PROCICAT ha activat el pla per calor a tot el territori català. La calor s’intensificarà durant la segona meitat de la setmana, quan s’esperen els registres més elevats.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, demana a la població que s’hidrati molt sovint, beure força aigua, evitar beure alcohol i no fer àpats copiosos. Així com evitar sortir al carrer en les hores de màxima insolació i, per tant, tasques com anar a comprar fer-les preferentment en les primeres hores del matí o a la tarda quan el sol ja declina. També tenir cura de les persones grans, nens i animals de companyia. En teniu més aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.