Un concert i una quina inauguren la Quinzena de la Vellesa Activa

Dissabte s’ha programat un berenar i l’espectacle ‘Bona Gent’ de Quim Masferrer per celebrar la 40a edició de la Festa d’Homenatge a la Vella.

Un concert aquest dilluns a Platja d’Aro i una quina popular aquest dimarts a la tarda a Castell d’Aro han inaugurat, en els dos nuclis, la Quinzena de la Vellesa Activa, que no se celebrava en aquest format des de l’inici de la pandèmia.

La programació es prepara entre l’Ajuntament i les associacions de Gent Gran de Platja d’Aro i de la Vall d’Aro. Gairebé cada dia hi ha propostes a fer com cinefòrums, xerrades, concerts de diferents estils, concurs de truites, campionat de petanca o visites culturals. Podeu consultar tota la programació aquí.

40 anys de la Festa de la Vellesa

La tarda del dissabte, 28 de maig, serà molt especial perquè es commemoraran quaranta anys de la Festa de la Vellesa. Abans de la pandèmia es feia un dinar.

Aquesta vegada es farà en els Jardins de la Masia Bas amb la presència de les autoritats locals.

Està previst un homenatge especial a totes les persones que enguany fan 85 anys o els han fet durant la pandèmia (2020, 2021 i 2022), la tallada del pastís a càrrec de l’home i la dona més grans assistents a la festa i una menció especial a la persona més gran de la població.

El termini per a recollir les invitacions es va acabar la setmana passada, però encara n’hi ha de disponibles. Poden recollir-se en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (9-13 h i 15-19 h) o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de Castell d’Aro (8-11 h). Cal presentar el DNI i ser major de 65 anys.

A la Plaça del Mil·lenari, a partir de les 19 h, el popular presentador de TV3, Quim Masferrer, oferirà el seu espectacle ‘Bona Gent’.

Com que l’aforament serà prou ampli, es permetrà l’accés de persones de totes les edats perquè puguin gaudir-ne de manera gratuïta.

Aquest dimarts s’ha activat l’enllaç per a retirar les invitacions a entrades.platjadaro.com. La població empadronada té preferència aquest dimarts i dimecres, 24 i 25 de maig. Dijous i divendres, 26 i 27 de maig, la retirada de les invitacions s’obrirà a tothom.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.