Comencen les taules de debat sobre el model d’amabilització de l’Av. de S’Agaró de Platja d’Aro

S’hi han inscrit noranta persones

Aquest dimarts es duen a terme les taules de debat i treball que ha convocat l’Ajuntament perquè la ciutadania i l’empresariat faci les seves propostes al voltant del model de futur de l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro per fer-la més amable.

En els darrers dos estius, a causa de la pandèmia, s’han aplicat diverses fórmules de limitació a la circulació de vehicles per esponjar les terrasses i afavorir el pas dels vianants.

La primera taula ha començat a les 9.30 h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament. També s’han programat dues sessions més de 13.30 a 15.30 h o de 18 a 20 h. Per participar en les taules calia apuntar-se amb antel·lació.

Pràcticament s’han cobert totes les places disponibles, amb la participació de prop d’un centenar de persones. En la configuració de les taules s’ha prioritzat l’existència de representativitat dels diferents sectors participants.

Les taules comencen amb una explicació del seu funcionament; presentació de diferents models de configuració urbana (accessibilitat, sostenibilitat, seguretat…) i la seva repercussió en el comerç a càrrec d’Oriol Cesena de Focalitzza (empresa orientada al desenvolupament i la creació d’eines que contribueixin al desenvolupament del territori, el comerç i l’activitat comercial urbana); visió i situació dels projectes de ciutat en l’àmbit comercial; explicació dels diferents models que es plantegen en el debat, resultat de l’anàlisi de mobilitat i de les diferents enquestes realitzades; i debat i recollida de les aportacions sobre models plantejats.

El pròxim dimarts, 31 de maig, de les 9.30 a les 11.30 h, amb tota la informació recollida a les taules de debat i treball, es valorarà l’actuació que es portarà a terme l’estiu del 2022.

També es pot fer el seguiment del procés -convocatòries i actes de les sessions-, en el portal Decidim.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.