Novetats musicals setmana del 16 de maig

Aquesta setmana hem rebut 68 nous temes que ja pots escoltar al 102.7 de la FM. Aquests són els més destacats.

NOVETAT DESTACADA

5 Seconds of Summer ha llençat el seu nou single “Me, Myself & I”, un himne de ruptura que mostra les influències pop i punk del grup amb profunds riffs i una tornada enganxosa. Produït i co-escrit per Jason Evigan (Maroon 5, Dua Lipa, David Guetta, Jason Derulo), Jon Bellion (Justin Bieber, Halsey, Lauv), Pete Nappi (GAYLE, Madison Beer), i Mick Coogan (Charlotte Lawrence, Carlie Hanson).
Sobre aquest nou single, Luke afirma: “Me, Myself, and I” és una cançó realment emocionant per a nosaltres en el disc que hem estat fent els últims dos anys. Tots som grans fans de Jon Bellion i quan ens va enviar la idea, hi vam connectar a l’instant. Gran part de les lletres que havíem escrit eren extremadament introspectives i aquesta cançó encaixava com una peça de trencaclosques amb la resta de l’àlbum. Després la vam acabar amb Jon, Jason, Pete i Mick”.

Luke afegeix: “Me Myself and I” explora el cicle emocional de sentir que ho pots fer tot per tu mateix i que no necessites ningú més, però al final t’adones que de vegades allunyes les millors coses de la teva vida. Ens encanta aquesta cançó i esperem que altres persones hi connectin tant com nosaltres”. Esperem que us agradi!

ALTRES NOVETATS ARRIBADES AVUI

Pitbull feat Zac Brown – Can’t Stop Us Now
Sia – Unstoppable
Abraham Mateo & Ana mena – Quiero decirte
Matteo Bocelli – Tempo
OneRepublic – I ain’t worried
Tove Lo – No One Dies From Love
Robin Schulz x David Guetta – On Repeat
Christina Perri – Mothers
Taylor Swift – This Love (Taylor’s Version)

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.