Novetats musicals setmana del 2 de maig

Sia i Neneh Cherry son les protagonistes de l’entrada més destacada d’aquesta setmana. Però en tenim un total de 67. Aquí repassem les més importants.

NOVETAT DESTACADA

Neneh Cherry és a punt de llançar el seu nou disc, The Versions, concretament el proper 10 de juny. Aquest àlbum és un treball de versions de les seves millors cançons, però en col·laboració amb altres artistes únicament femenines. Conté 10 temes amb cantants que tenen una connexió especial tant amb Neneh Cherry com amb la seva música.

The Versions té col·laboracions molt potents, entre les quals hi ha Manchild al costat de Sia. Un tema original que l’artista sueca va treure el 2009 i que li ha volgut donar un nou so introduint la veu de l’australiana per crear una cançó més actual. La mateixa Sia ha confessat que Neneh era una de les seves artistes favorites quan va arribar a la música i, a més, no poden amagar la seva gran amistat. “Quan estava lluitant contra els meus problemes de salut als vint anys, no sé com, vaig acabar a casa seva, on em van cuidar com si fos una dels seus fills”, confessa Sia. Us deixem amb aquest Manchild, l’entrada més important d’aquesta setmana.

ALTRES NOVETATS ARRIBADES AVUI

Tom Walker – Serotonin
Sam Smith – Love me more
Justin Bieber feat Don Toliver – Honest
Efecto Pasillo – Baby
Antonio Orozco & Sebastian Yatra – Entre sobras y sobras me faltas
Simple Plan – Wake Me Up (When This Nightmare’s Over)
Liam Gallagher – Better Days
Jordi Batiste – Desconsolats
Júlia Blum & Sexenni – Aqui i avui
Ivan Gas – Tinc un ánima
Lluc – A tu i a mi

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.