Acord per patrocinar el MASSI TACTIC UCI Women’s Continental Team

L’Ajuntament aquest matí ha firmat i presentat l’acord amb el club femení del Baix Ter de Torroella de Montgrí

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i l’equip ciclista femení del Club Esportiu Baix Ter, amb seu a Torroella de Montgrí, aquest matí han presentat a la sala rosa de l’antic Casino de Castell d’Aro, l’acord de patrocini del MASSI TACTIC UCI Women’s Continental Team.

L’equip baix-empordanès, que actualment està format per 13 corredores de 7 nacionalitats diferents i un equip tècnic d’una desena de persones, disputa les millors carreres del calendari europeu i treballa per posicionar-se entre un dels 15 millors del món. Competeix vuitanta dies l’any arreu d’Europa amb un important impacte mediàtic i en les xarxes socials.

Amb el patrocini de l’equip, Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró vol continuar consolidant-se com una destinació esportiva de primer ordre, com a referent del ciclisme de carretera i des d’una mirada d’igualtat de gènere.

La població se suma així a la quinzena d’empreses que ja patrocinen l’equip i diverses administracions col·laboradores com la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Girona.

Entre els millors del món

L’any 2019, després de 7 anys de treball amb el ciclisme femení, el Club Baix Ter va crear el primer equip femení UCI de Catalunya amb l’objectiu que les corredores continuessin competint fora de l’equip base del Club. La Unió Ciclista Internacional (UCI) és l’associació de federacions nacionals de ciclisme.

En l’actualitat, l’equip està format per cinc corredores de l’Estat que són la gaditana Belén López (Rota) i les corredores catalanes Mireia Trias (Mont-ras), Mireia Benito (Llorenç de Penedès), Martina Moreno (Vic) i Sara Méndez (Cardedeu). I les corredores Corinna Lechner (Alemanya), Sofia Gomes (Portugal), Aurela Nerlo (Polònia), Nathalie Eklund (Suècia), Miryam Nuñez (Equador), Andrea Ramírez (Mèxic), Maaike Colje (Països Baixos) i Spela Kern (Eslovènia).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.