Més de 60 colles desfilaran a la Gran Rua de Carrosses i Comparses de Platja d’Aro

La desfilada platjarenca comença a les 16 h i demà també hi haurà rua a Castell d’Aro amb les colles locals

Platja d’Aro ho té tot a punt per gaudir, aquesta tarda, d’una de les activitats estrella de cada any: la Gran Rua de Carrosses i Comparses.

Enguany, les colles només desfilaran a la tarda, a partir de les 16 h. No hi ha rua matinal d’exhibició.

66 colles d’arreu de les comarques de Girona, i puntualment de més lluny, entre les quals n’hi haurà quinze del municipi, desfilaran per les avinguades del Cavall Bernat i de S’Agaró, fins al giratori del Dr. Josep Trueta, on s’ha instal·lat la tribuna d’autoritats i el jurat.

A més de les colles locals hi podrem veure colles de Calonge i Sant Antoni, Palamós, Olot, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, la Bisbal d’Empordà, Salt, Montcada i Reixac, Santa Pau, Sant Joan les Fonts, Sant Esteve d’en Bas i Pineda de Mar.

La rua de la tarda i vespre també és concurs. Les colles participants opten a 8.000 euros en premis per als cinc primers classificats en cinc categories: Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparsa, Disfressa i Colles Locals; i també guardó únic per a la Millor Colla Debutant.

El lliurament de premis començarà a les 23 h a la Plaça dels Estanys, a pocs metres del final de la rua, amb l’animació musical de Disco Móvil Platja d’Aro.

I si us quedeu amb ganes de més rua, aquest diumenge, 3 d’abril, no us perdeu la Rua de Colles Local a Castell d’Aro a partir del migdia. I a Platja d’Aro, hi trobareu Jocs Gegants familiars.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.