Vodafone desplegarà el 5G real a Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols abans de finals d’any

La companyia Vodafone avui ha informat que connectarà amb 5G real 191 municipis catalans després d’adquirir l’estiu passat 2×10 MHz d’espectre a la banda de 700 MHz

En aquest primer desplegament, l’operadora ha inclòs 65 localitats de menys de 1.000 habitants, 91 de menys de 25.000 habitants, 18 per sota de 50.000 i 17 més per sobre de 50.000 habitants.

En total, 5.180.853 habitants de Catalunya podran accedir a un servei 5G diferencial al mercat.

Fins a finals d’any, a les comarques de Girona la implantació es durà a terme a Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, L’Escala, Ger, Llançà, Lloret de Mar, Olot, Palafrugell, Palamós, Pals, Port de la Selva, Roses, Begur, Blanes, Cadaqués, Calonge, Capmany, Garrigues, Girona, Massanes, Agullana, Albanyà, Gualta, Parlava, Sant Llorenç de la Muga, Sant Martí de Llémena, Sant Martí Vell, Tossa de Mar, Ullastret, Vilabertran, Avinyonet de Puigventós, Bàscara , Celrà, Figueres, Fornells de la Selva, Hostalric, la Jonquera, Llers, Maçanet de la Selva, Salt, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Sils, Torrent, Vilademuls, Vilobí d’Onyar, Camprodon, Castelló d’Empúries, Sant Pere Pescador, Torroella de Montgrí, Vidreres i Viladamat.

Gràcies a la xarxa 5G, els habitants d’aquests municipis comptaran amb connectivitat per descarregar continguts a 5 vegades més velocitat que amb 4G, una menor latència per poder visualitzar o jugar en línia sense retard i la possibilitat de tenir un nombre més gran de dispositius connectats de forma simultània i sense perdre qualitat.

A més, la xarxa 5G a la freqüència de 700 MHz permetrà ampliar la petjada de cobertura de forma extensa i oferir millor cobertura també a interiors d’edificis, amb gran disponibilitat d’amplada de banda.

“Un dels grans acceleradors de la digitalització és el 5G i per això, ja el 2019, vam començar a comercialitzar aquest servei per als nostres clients de Catalunya”, afirma Diego Presa, director territorial de Vodafone a Catalunya.

“Un dels grans acceleradors de la digitalització és el 5G i per això, ja el 2019, vam començar a comercialitzar aquest servei per als nostres clients de Catalunya”, afirma Diego Presa, director territorial de Vodafone a Catalunya.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.