Novetats musicals setmana del 21 de març

Aquest dilluns són 72 les entrades discogràfiques a la nostre emissora. Aquí et portem les més destacades.

NOVETAT DESTACADA

Rosalía, “La Rosalía” porta dies revolucionant el panorama musical internacional. La culpa és la presentació el passat divendres de Motomami, un LP carregat d’estils molt diversos i temes sorprenents.

També inclou elements que ja sabíem per endavant. Proposa un recorregut per la seva relació amb l’èxit i els diners, des d’episodis de cautela per no patir deliris de grandesa o caure a la fama traicionera, fins a odes a l’excés i al capitalisme voraç; inclou referències a la seva família totalment noves, com ara la bellesa de G3 N15, dedicada al seu nebot i que tanca amb un àudio en català de la seva àvia; i combina l’exploració sexual d’Hentai amb la contrapart sentimental en els temes Como un G i Candy.
Si a Hentai Rosalía li parla al seu amant present, Como que un G és un cant al passat –“no estoy a tu lao’ pero te deseo paz y libertad”–. És una de les cançons més boniques i amb la producció més senzilla de l’àlbum, amb pianos i sintetitzadors. Alguns troben en el títol una picada d’ullet a TKN, el tema que va treure al costat de Travis Scott i en què feia referència als pactes de la màfia –“més et val no trencar l’omertà”–. Aquí ho canvia per “jurao como un G”, com un gàngster.

ALTRES NOVETATS

Alejandro Sanz – Iba
Def Leppard – Kick
Julieta Venegas – Mismo Amor
Sergi Domene & Brais& Jon Becker – Falling for you
OneRepublic – West Coast
Rosalia – Candy
Conor Maynard – What I Put You Through
Coldplay x Selena Gomez – Let Somebody Go (Kygo Remix)
The Weeknd – Gasoline
Alanis Morissette – Olive Branch
Imagine Dragons – Bones
Sean Paul feat Pia Mia – How We Do It
Sau – Potser és allò que en diuen fer-se gran

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.