Detenen un home i desmantellen una plantació de marihuana a Santa Cristina d’Aro

Els Mossos d’Esquadra van intervenir 574 plantes de marihuana i 1.030 grams de cabdells preparats per a la venda

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir, aquest dimarts, 15 de març, un home de 33 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

A finals de gener els mossos van tenir coneixement de l’existència d’una possible plantació de marihuana en un domicili, ubicat a la urbanització Vall repòs de Santa Cristina d’Aro.

Paral·lelament, l’empresa subministradora d’electricitat va comunicar la manipulació de la instal·lació del comptador i d’un consum elèctric molt elevat a la casa.

Els agents van iniciar la investigació per confirmar les sospites i van constatar que dins la casa s’hi cultivaven plantes de marihuana.

Després de diversos dispositius de vigilància i seguiment, aquest dimarts, els mossos van fer una entrada i perquisició al domicili investigat. Durant l’escorcoll van localitzar 574 plantes de marihuana. A més van comissar 1.030 grams de cabdells preparats per a la venda al detall i aparells per facilitar el cultiu com làmpades, transformadors, aparells d’aire condicionat, mampares, bàscules i filtres.

Durant l’actuació policial també van detenir el responsable de la plantació, que es trobava a l’habitatge.

El detingut, amb antecedents, va passar el mateix dimarts a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.