Castell-Platja d’Aro i S’Agaró celebra el Dia Internacional de les Dones

Aquest migdia s’ha llegit un manifest i les activitats continuaran fins a finals de mes

La plaça de l’Ajuntament a Platja d’Aro ha acollit a les dotze del migdia una aturada feminista i concentració per commemorar el Dia Internacional de les Dones. També s’ha llegit un manifest. Enguany, el 8M en clau local se celebra sota el lema ‘Totes sumem i Juntes avancem’.

Les activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones van començar el cap de setmana amb la 5a Caminada per la Igualtat de la Vall d’Aro que va aplegar unes 400 persones.

I continuaran aquest dijous 10 de març, amb la presentació del Pla d’Igualtat de Gènere, a partir de les cinc, en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro. A més, hi haurà un col·loqui, una taula rodona, música i teatre.

Divendres, 11 de març, s’ha organitzat un Taller de defensa personal femení a joves, a partir de les cinc, a l’Espai Jove de Platja d’Aro. Anirà a càrrec de l’entitat Aro Boxing Club. Cal inscripció prèvia i la participació s’ha limitat a 15 persones.

El mateix divendres, s’ha programat la projecció del documental sobre el centre penitenciari Brians 1 “Breathe” de Susanna Barranco. A partir de les cinc, en el Centre Cívic Vicenç Bou.

El dijous, 24 de març, s’ha previst una xerrada i taula rodona: dones i esport, dins el Cicle Famílies Nodridores 2022. A partir de les 19.30 h a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. A càrrec de Sílvia Puigarnau, atleta de muntanya i directora de l’INEFC Pirineus.

Aquests dies, també pot visitar-se a Castell d’Aro l’exposició del projecte “Dones il·lustres. Dones il·lustradores” on 14 artistes retraten amb el seu propi estil a 14 dones referents: de Mercè Rodoreda a Malala Yousafzai o Hedy Lamarr. Més informació a www.donesillustres.com

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.