Novetats discogràfiques setmana del 7 de març

Aquest dilluns han entrat 68 novetats a la nostre discoteca. Com cada dilluns et presentem les més destacades.

NOVETAT DESTACADA

Neneh Cherry va presentar a finals dels anys vuitanta la cançó “Buffalo Stance”, una reflexió sobre la vida i la melodia de la qual va commoure als amants de la música. Amb aquest tema va aconseguir el tercer lloc a les llistes del Regne Unit i als Estats Units, on a més va aconseguir un Disc d’Or.

La composició també va aconseguir el número 1 a Suècia, terra natal de Neneh, així com a Holanda. També va aconseguir el Top 5 a països com Bèlgica, Canadà, Finlàndia, Grècia, Noruega, Suïssa, entre d’altres.

Un altre dels èxits de “Buffalo Stances” va ser que va aconseguir canviar el joc no només a la part musical, sinó també a la moda i la cultura.

Com una artista que sempre busca evolucionar, explorar i col·laborar, Neneh Cherry va passar l’encàrrec creatiu a Robyn, una de les seves millors amigues i que és una de les grans exponents del pop, així com la dona que està darrere d’algunes de les cançons més memorables de la dècada.

Robyn presenta una nova versió de “Buffalo Stance”, que es converteix en el seu primer senzill. En el seu estil el tema ha estat transformat en una peça de cert sigil pop escandinau en alentir-la i dotar-la de centelleigs electrònics i harmonies vocals superposades.

A més, Robyn va reclutar per a aquesta versió el polifacètic músic Dev Haynes per donar un toc especial a la producció, així com a l’artista Mapei, que va aconseguir proporcionar nova vida a l’icònic rap del tema original.

ALTRES NOVETATS

Avril Lavigne feat Machine Gun Kelly – Bois Lie
Coldplay – People of the Pride
James Arthur x You Me At Six feat. Josh Franceschi – Lose My Mind
Matteo Bocelli – Dime
Tiesto feat Ava Max – The motto
Alan Walker & Torine – Hello World
Aerosmith – Somebody
Beth y Laura Andres – Time after time
Beret & Morat – Porfa no te vayas
Marc Parrot – Els fets i l’atzar
Intana – Canvis
Miquel Abras feat Sergio Dalma – Fills del mar

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.