Novetats discogràfiques setmana del 24 de gener

Com cada dilluns presentem les novetats més destacades arribades a la nostre emissora. Avui hem rebut 70 nous temes que ja sonen al 102.7 de la FM!

NOVETAT DESTACADA

Ja és oficial. Ahir varem descobrir, gràcies al tercer capítol d’Euphoria, una cançó inèdita de Lana Del Rey formava part de la banda sonora del mencionat episodi. El tema porta per títol “Watercolor Eyes” i recull tot el que esperem de Lana. Concretament, la cantant parla sobre la tortura que és tornar a fer l’amor amb algú amb qui ja has acabat. Una recaiguda sentimental sobre un punteig molt dels anys 50 que ens recorda al seu tema “Shades of Cool”.
Els rumors sobre la intervenció de Lana a la sèrie feia dies que sonaven en xarxes. Els seus seguidors no deixaven d’especular sobre això i no era una cosa gens desgavellada, ja que la sèrie sempre ha fet una gran aposta a la part musical. A la primera temporada, es van incloure temes com “You Should See Me In A Crown” de Billie Eilish, “My Body Is A Cage” d’Arcade Fire o “Ho oblidaràs” d’Eilish i Rosalía. Us deixem amb aquest Watercolor Eyes.

ALTRES ENTRADES NOTABLES DE LA SETMANA

Charlie Puth – Light Switch
La Pegatina & Panteon Rococo – Corea del sur
Jesse & Joy – Respirar
Christina Aguilera & Ozuna – Santo
Sofia Carson – Loud
Muse – Won’t Stand Down
Tears For Fears – Break The Man
Chris Brown – Iffy
SAU – Deixa el Teu Cos Ballar
Siderland – La historia começa aqui
Maria Jacobs – Sempre Tornes

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.