Comencen les tradicionals Rebaixes d’Hivern a tot el comerç

Molts comerços ja fa dies que ofereixen importants descomptes a Platja d’Aro

Aquest divendres, coincidint amb el pont de Reis, es dóna el tret de sortida a les Rebaixes d’hivern 2022 a tot el comerç.

Després de Sant Esteve i, especialment, l’endemà d’Any Nou, molts comerços del centre comercial de Platja d’Aro ja van penjar el cartell de les Rebaixes en els seus aparadors per incentivar les vendes de cara a Reis.

Però el període oficial de les Rebaixes d’hivern, que fixen entre la Generalitat de Catalunya i el sector, comença el 7 de gener. A partir d’aquest divendres, els establiments que no han avançat les Rebaixes també s’hi afegeixen.

Els comerciants confien que durant els primers dies i el primer cap de setmana de Rebaixes es registrarà una alta afluència de clients que busquen la peça i talla desitjada. Aquesta vegada, a més, el primer cap de setmana de Rebaixes d’hivern coincideix amb el pont de Reis, per tant, encara és més atractiu per a la clientela, perquè hi ha moltes persones que no tornen a la feina fins al pròxim dilluns, 10 de gener.

Les Rebaixes d’hivern finalitzaran el 7 de març i amb el pas dels dies els descomptes aniran a més en les segones Rebaixes.

El petit comerç enceta una campanya de rebaixes dividit entre la incertesa de la pandèmia i la recuperació

En declaracions a l’Agència Catalana de Notícies, alguns negocis veuen la campanya de Rebaixes d’hivern 2022 com l’inici de la tornada a la normalitat i d’altres admeten que la situació “encara és dolenta”.

El petit comerç enceta una campanya de rebaixes amb opinions dividides arran de la pandèmia. Alguns comerciants apunten que aquest any serà “molt més positiu” que l’anterior i confien que les rebaixes siguin el tret de sortida d’un exercici marcat per la recuperació.

En canvi, d’altres empresaris, afronten aquest inici de 2022 amb incertesa. “Som conscients que la situació és dolenta, que no rebem ajudes per part de les administracions i encara tenim el record de l’any passat”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.