Un espai de lactància i una tarda “silenciosa” novetats d’El Mar dels Nens

El Parc Infantil de Nadal de Castell-Platja d’Aro obrirà fins al 4 de gener

Aquest dilluns, 27 de desembre, arranca la vint-i-sisena edició consecutiva del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens, adreçat a infants i joves de 2 a 12 anys (acompanyats d’un adult).

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, transformat en un espai d’oci i lleure, obrirà les portes fins al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener. Cada dia de 16 a 20 h.

L’esdeveniment, enguany, recupera en el seu format habitual, després que l’any passat es transformés en un cicle d’espectacles familiars, arran de la pandèmia de la COVID-19.

Una proposta organitzada per la Unitat d’Infància de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gestionada per Soy La Fiesta.

Novetats i propostes per a totes les edats

Les principals novetats d’enguany són la creació d’un Espai de Lactància amb servei de canviador, butaques, trones i microones (cal demanar l’accés a la Ludoteca Infantil); i dues hores de Mar dels Nens silenciós (dimecres 29 de desembre 16-18 h), adaptat acústicament i lumínicament per a infants amb necessitats especials.

En relació amb les activitats, hi ha diversos espais fixos cada dia: ludoteca infantil (nenes i nens de 0 a 4 anys), llits elàstics, rocòdrom, tallers diversos (dibuix, pintura treballs manuals, ball i circ), maquillatge artístic, mini futbol 5, ulleres virtuals, joc de punteria, inflables, brau mecànic, Shoot down, jocs gegants i cinema infantil. En algunes jornades hi haurà concursos de ball, de dibuix i pintura i de la proposta Un per guanyar, taller de globoflèxia, espectacles de màgia i visita de diversos personatges infantils (Donald i Daisy, Minnie i Mickey, Woody i Jessie de Toy Story o la Xalarina i en Xalarí, les mascotes familiars de Platja d’Aro). També hi ha servei de guarda-roba i de cafeteria, i fins i tot els infants poden celebrar el seu aniversari al parc (casalila@platjadaro.com).

Tarifes i abonaments

L’entrada d’un dia té un preu de 3,50 euros i 20 euros l’abonament -inclouen 30 minuts suplementaris a la Pista de Gel de Platja d’Aro instal·lada fins al 9 de gener a la Plaça dels Estanys-; amb un descompte d’1 i 4 euros respectivament per a famílies nombroses, monoparentals o infants amb discapacitat (cal acreditar-ho en el moment d’accedir-hi). Cal adquirir-les anticipadament al lloc web de venda entrades.platjadaro.com o a taquilla, si n’hi ha de disponibles.

Mesures relacioandes amb la pandèmia

Cal mascareta per a majors de 6 anys i només es podrà beure i menjar a la cafeteria amb accés amb certificat de vacunació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.