Tancament temporal del Centre de Salut de Castell d’Aro per unificar l’atenció al CAP de Platja d’Aro

Les autoritats sanitàries i professionals de la salut de la Vall d’Aro han activat diverses mesures i consells per fer front a la sisena onada de Covid


Des del Centre d’Atenció Primària de Sant Feliu de Guíxols, que presta servei, també, a la població de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro, es fan un conjunt de recomanacions i s’apliquen noves mesures a partir d’avui per fer front a la sisena onada de la pandèmia.

Degut a la situació epidemiològica actual, seguint les indicacions del Departament de Salut, es prioritzen les següents activitats:

-Vacunació COVID dels usuaris de la Vall d’Aro, l’assistència dels pacients sospitosos o confirmats de Covid, l’atenció urgent que no es pugui demorar, així com les revisions pediàtriques dels nounats i l’atenció a la salut reproductiva.

Tanmateix, a partir d’avui, l’atenció pediàtrica del consultori local de Santa Cristina d’Aro es trasllada al CAP de Sant Feliu de Guíxols a fi de concentrar els recursos professionals a un centre on també sigui possible la realització de proves COVID. I tota l’activitat de salut de Castell-Platja d’Aro s’unifica al CAP de Platja d’Aro, amb el consegüent tancament temporal del CAS de Castell d’Aro.

Es prega a la població la col·laboració quant a endarrerir la consulta per patologies no urgents. Acudir de forma individualitzada als centres sanitaris (excepte menors i persones dependents) i mantenir les mesures d’ús de mascareta quirúrgica, distància de seguretat i higiene de mans per accedir-hi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.