La visita del Pare Noel a Platja d’Aro aixeca expectació entre les famílies

El Pare Noel ha parlat amb les famílies i els ha obsequiat amb caramels

Aquest dissabte i diumenge, les famílies han tingut l’oportunitat de saludar personalment en el Pare Noel a Platja d’Aro.

Entre les sis i les vuit del vespre, el Pare Noel i els seus Elfs han establert un petit campament a la Plaça dels Estanys, dins del Mercat de Nadal.

Amb uns minuts d’espera fent cua, paciència i molta il·lusió, les famílies han anat accedint a la carpa de recepció on han pogut conversar amb el Pare Noel, fer-se fotos o desar la carta a la bústia. El Pare Noel els ha obsequiat amb uns caramels com a avançament dels regals de la Nit de Nadal.

La seva presència ha aixecat expectació entre moltes famílies que no s’han volgut perdre aquesta màgica cita.

L’arribada del Pare Noel a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, coordinada entre l’Ajuntament i l’empresa del municipi Soy La Fiesta, ha estat una de les activitats estrella del Mercat de Nadal que s’ha instal·lat durant aquest cap de setmana en la Plaça dels Estanys. També han tingut una gran acollida els tallers familiars nadalencs.

La setmana vinent, arribaran dues cites molt especials i esperades pels infants. Dimecres (15 de desembre) a la tarda faran cagar el Tió de la Biblioteca Mercè Rodoreda (amb cita) i diumenge el Tió de S’Agaró (sense cita).

I els dies 17, 18 i 19, l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró organitzarà al cor comercial de Platja d’Aro una nova edició de ‘Platja d’Aro Nadal Shopping’.

Podeu consultar tota la programació nadalenca del municipi aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.