Gran afluència de visitants durant el cap de setmana i el pont

Totes les activitats nadalenques han registrat un gran volum de participació

Moltes famílies han aprofitat el primer cap de setmana de desembre i el pont de la Constitució i la Puríssima per fer les seves compres de Nadal i viure una experiència 100% nadalenca a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Especialment a les tardes i vespres, coincidint amb l’encesa de la il·luminació, el centre comercial ha rebut una gran quantitat de visitants que han gaudit de tota l’oferta de serveis i establiments així com les diverses propostes que ha preparat el municipi com la Pista de Gel a la Plaça dels Estanys (fins al 9 de gener), el Túnel de Llum i Espectacle Musical en el carrer Miramar (fins al 6 de gener) o la Fira Playmobil en el Palau d’Esports i Congressos (fins aquest dimecres, 8 de desembre).

Moltes famílies també han aprofitat la passejada per fer-se fotos amb el Gran Tió a l’Avinguda de S’Agaró, els Pares Noels a les Galeries, el Photocall lluminós dels Rens a l’Avinguda Cavall Bernat, les Boles Gegantines i els Avets Nevats, el Caganer i les escales del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro o el Tió i el Bon Nadal de S’Agaró.

Un cop superat el llarg pont, la màgia de Nadal continuarà brillant a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró cada dia, i especialment, els caps de setmana amb noves activitats.

Aquest dissabte i diumenge, 11 i 12 de desembre

Aquest dissabte 11 i diumenge 12 de desembre es farà un Mercat de Nadal a la Plaça dels Estanys (al costat de la Pista de Gel) Entre les 11 i les 21 h hi haurà estands de productes artesans i de Nadal així com una Carpa infantil amb tallers, visita de la Xalarina i en Xalarí i on els infants podran donar la carta al Pare Noel.

Aquest dissabte 11 de desembre, Concert de Nadal de la Coral de la Vall d’Aro i Coral Cypsella a les 20 h a l’Església de Santa Maria de Castell d’Aro amb aforament limitat.

Aquest diumenge 12 de desembre, Taller infantil de Postals de Nadal d’11.30 a 13.30 h a la Plaça Sant Pol de S’Agaró. En dos formats: 3D a partir de 6 anys i amb els dits per als més menuts.

Aquest diumenge, 12 de desembre, 9a Quina Freak de les 17 a les 21 h, en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Obertura de portes: 15.30 h · Entrada amb cartó de 17 euros per a majors de 10 anys (opció de 35 regals). Més informació a arocinema.com

Més activitats de Nadal, fins al 9 de gener

Dimecres 15 de desembre, Caga tió de Nadal de la Biblioteca Mercè Rodoreda; Dijous 16 de desembre, Festa de Nadal a Platja d’Aro; Emissió del programa de RAC1 “Islàndia” des de Castell d’Aro; 17, 18 i 19 de desembre, 3a edició de la fira Platja d’Aro Nadal Shopping; Dissabte 18 de desembre, 5a Festa i berenar de Nadal per a la gent gran; Diumenge 19 de desembre, Diada de l’Esport amb La Marató; Espectacle infantil i Caga tió a S’Agaró; Concert de Nadal a Castell d’Aro amb el grup Fusions Grup Vocal; Dilluns 20 de desembre, Quina Jove a Castell d’Aro; Dimecres 22 de desembre, Festa de Nadal a Castell d’Aro; Quina Jove a Platja d’Aro; Dimecres 29 de desembre, Recital a S’Agaró amb el títol ‘Prec de Nadal’; Dissabte 1 de gener, Concert d’Any Nou a Castell d’Aro amb Susanna del Saz i Neus Mar; 5 de gener de 2022, Cavalcada dels Reis de l’Orient a Platja d’Aro i Castell d’Aro.

Els comerços i establiments també es vesteixen de festa per a crear un ambient màgic

Tampoc us perdeu El Gran Sorteig de Nadal amb la possibilitat de guanyar -amb la compra mínima de 20 euros en el centenar d’establiments adherits- un Fiat 500 híbrid, una bicicleta elèctrica, un pàdel surf o diversos lots de regals (fins al 3 de gener); la Gimcana familiar de la Xalarina i en Xalarí, fins al 9 de gener; 42è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens a l’Antic Casino (de 19 de desembre a 6 de gener); 62è Pessebre Vivent de Castell d’Aro, dies 18, 19, 25 i 26 de desembre · 1 i 2 de gener; o el Parc Infantil de Nadal ‘El Mar dels Nens’Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.