Més de 2.000 signatures en contra de l’ampliació de la marina del Port d’Aro

Les entitats contràries ja van presentar al•legacions al projecte

El Grup de Natura Sterna de la Vall d’Aro, l’Associació de Naturalistes de Girona i la Federació SOS Costa Brava han presentat 2.279 signatures, entre físiques i digitals, en contra de l’ampliació de la marina del Port d’Aro.

Les firmes, recollides durant els últims tres mesos, se sumen a les al•legacions que les entitats van presentar al projecte on, segons diuen, “pretén destrossar la pineda més gran en zona urbana del litoral gironí per construir-hi una infraestructura portuària navegable”. Una ampliació, afegeixen, que pràcticament vol duplicar la superfície actual. Els opositors consideren un “despropòsit continuar urbanitzant el litoral” en plena emergència climàtica.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.