Èxit de la Trobada local de productes d’ocasió

Es fan un parell d’edicions a l’any

Des de fa uns anys, un parell de vegades l’any (a la primavera i la tardor), se celebra a Platja d’Aro una Trobada Local d’Articles d’Ocasió amb la participació de ciutadans i algunes entitats. La darrera edició ha tingut lloc aquest diumenge, 21 de novembre, amb una oferta molt variada d’objectes i una afluència constant de visitants.

La iniciativa, impulsada per l’àrea municipal de Medi Ambient i que s’anomena ‘Fem dissabte!’, es planteja com una oportunitat perquè les famílies puguin donar sortida a estris vells i sense ús que puguin tenir acumulats a casa.

Els participants instal·len les parades de les 8.30 h a les 14 h. L’accés a la fira és gratuït i els participants s’han d’inscriure prèviament, complint alguns requisits com que només poden ser-hi presents persones físiques, majors de 18 anys i que constin empadronades al municipi amb un antiguitat mínima de 3 anys. L’Ajuntament limita la participació a una cinquantena de parades.

Antigament, es feia a la Plaça dels Estanys, però ara es fa en un sector de l’aparcament de la Masia Bas, que es tanca al pas de vehicles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.