Espai de Creixement Personal

Millorar les relacions humanes

Sense dubtes, no hi ha bona relació humana amb ningú, sense tenir primer una bona relació amb nosaltres mateixos. Tant les relacions humanes com laborals, ens ocupen la mateixa atenció.

Sempre, i només, hem de parlar de la relació que tenim amb nosaltres mateixos, per això és així d’important.
Una persona equilibrada, que s’estima i s’accepta com és, està en completa sintonia amb tot el seu entorn, tant dona si parlem del personal o del laboral.

No podem fer diferència. Perquè al cap i a la fi, som sempre nosaltres en relacionar-nos i, tard o d’hora, caurem en el parany de ser tal com som amb qualsevol persona i en qualsevol lloc.

Per aquesta raó em complau poder discutir d’aquest tema, sobretot enfocat als adults, ja que són els que formaran els adults de demà, els nens d’ara.

Primerament cal fer una anàlisi interior de nosaltres mateixos. Podem asseure’ns i respirar profundament, fins a trobar el nus que ocupa lloc en el nostre estómac.

Allí, és on resideixen les barreres que ens impedeixen d’acceptar que alguna cosa no funciona com deuria i llavors, admetre-ho i treballar-ho per a poder-ho sanar.

I sabeu que trobarem? La por. Si, por a no estar a l’altura de tot, por per falta d’autoestima, per falta de coneixements. El que no ens ajuda a avançar sempre és la por!

I tant dona si hem de contestar a la nostra família o al nostre cap o companys de treball, respondre per telèfon o a un correu electrònic. En tot, absolutament en tot el que fem, sortirà a la llum el nostre xiscle d’ajuda i serà indicador d’alguna cosa que va malament, que el nostre equilibri s’ha trencat o que mai l’hem tingut.

Us convido, per tant, a remoure el vostre interior sense por i treure el millor de vosaltres perquè és allí, amagat!

I, quan estiguin a flotació les vostres millors qualitats, mostreu-les al món sencer, no presumint, sinó ajudant la gent i amarant-la del que sou.

L’important no és dir el que som, sinó ensenyar-ho, tenir l’actitud del que volem transmetre. No digueu que sou amorosos, sigueu amorosos, pacífics, amigables, etc.

Tingueu actes d’amor, paraules d’amor, reaccions dolces, només així la gent ho veurà en vosaltres.

Sé que és difícil posar en pràctica el que acabo d’escriure, però com sempre dic, res és impossible.

Sé també que no es pot estar les 24 hores amigable, amorosos, etc., però si expandim al nostre voltant energies d’harmonia i serenitat, ens arribaran experiències positives, persones dolces, amoroses, etc.

No vol dir que el nostre camí ja serà de roses sense espines, però cada vegada menys. Perquè aprendrem a tolerar de manera diferent. I mirarem el món i les persones amb la compassió que tothom mereix.

Recordeu-ho: tothom fem un creixement espiritual diferent amb temps diferents i, probablement en la vida que ens toca viure, també trobarem éssers que encara no han despertat. Potser ni despertaran i ens posen a prova.

Desperteu i gaudiu del meravellós viatge que és la vida.

Nou Espai de Participació

A partir d’ara, també podeu contactar amb el nostre espai directament per a fer-nos comentaris, consultes i propostes. Escriviu-nos a creixement@rpa.cat.

NAMASTE

🌻 Raig de Sol

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.