L’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro reoberta al trànsit en els dos sentits i l’Avinguda Cavall Bernat aquest dijous

A partir d’avui també es recuperen les places d’aparcament i espais de càrrega i descàrrega

Des de dilluns, la Brigada Municipal i les empreses que van participar en la conversió parcial en zona de vianants d’ambdues vies han anat retirant els elements que es van instal·lar abans de l’estiu com bancs, mòduls de formigó, tests, etc. Unes feines que s’acabaran aquest dijous a mig matí a l’Avinguda del Cavall Bernat.

Des d’aquest dimecres al matí, l’Avinguda de S’Agaró ha recuperat la circulació de vehicles en els dos sentits, les places d’aparcament i els espais de càrrega i descàrrega.

Les feines per a recuperar el trànsit en els dos sentits i la resta de serveis en l’Avinguda del Cavall Bernat s’han endarrerit unes hores.

Però la normalitat a l’Avinguda de S’Agaró durarà poc. El primer cap de setmana d’octubre, el tram entre la Plaça de l’Ajuntament i el giratori Josep Trueta es tornarà a tancar amb motiu de la Trobada de Puntaires de Catalunya.

I l’endemà, el dilluns 4 d’octubre, començaran les obres de millora del sanejament i la xarxa de clavegueram. Uns treballs que s’allargaran fins al mes de juny de l’any vinent i es dividiran en quatre fases, iniciant les obres a la part sud de l’Avinguda de S’Agaró. En el tram afectat per a cada fase no s’hi podrà circular ni aparcar-hi.


Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.