Últimes hores per inscriure’s a la cursa ‘La Nocturna’ que es pot fer caminant o corrent

Es tracta de la primera cursa de muntanya de la Vall d’Aro Circuit Series 2021 que s’allargarà fins a finals de setembre

Avui és l’últim dia per apuntar-se a la primera cursa del Vall d’Aro Circuit Series 2021. El circuit està format per 3 curses de muntanya i cadascuna es realitza en un nucli diferent. Les altres dues se celebraran durant el mes de setembre i totes les curses es poden fer caminant o corrent.

El tret de sortida en el circuit el dóna, aquest dissabte, 28 d’agost, la cursa nocturna per Castell d’Aro amb un recorregut de 12,9 km +200 m.

Les inscripcions per ‘La Nocturna’ estan obertes fins a les 20 h a la plataforma Vall d’Aro Circuit Series 2021. Els dorsals es poden recollir aquest divendres al DECATHLON de Platja d’Aro, entre les 18 i 20 h. Els participants també tenen l’opció de recollir-lo dissabte a la tarda a la sala Polivalent de Castell d’Aro en diferents horaris. Els participants de la marxa entre les 18 i 18.30 h. Els participants de la cursa entre les 19 i 20 h.

Els participants de la cursa sortiran a les 20.30 h de la sala Polivalent de Castell d’Aro per torns. La sortida serà lliure a partir de les 19 h pels participants de la marxa.​ Podeu consultar el recorregut aquí. Per ‘La Nocturna’ ja hi ha 225 persones apuntades.

400 participants en cada cursa i diversos premis

El nombre d’inscrits a cada cursa s’ha limitat a 400 participants. El preu de la inscripció per ‘La Nocturna’ i la ‘La Clàssica’ és de 12 euros mentre que ‘La Lineal’ costa 15 euros. També existeix la possibilitat d’apuntar-se a les 3 curses de cop amb un preu reduït de 33 euros.

Cada cursa es divideix en categoria masculina i femenina i el circuit està dissenyat com una lliga, on cada cursa té el mateix sistema de puntuació el qual s’anirà sumant a una taula de classificació a mesura que es vagin fent les curses.

La cursa ‘La Lineal’ se celebrarà el 5 de setembre a S’Agaró. I la darrera cursa del circuit, ‘La Clàssica’ tindrà lloc el 26 de setembre a Platja d’Aro.

Cada cursa inclou premis en diverses categories (classificats absoluts masculí i femení, millor atleta local masculí i femení, participant de més edat masculí i femení, participant de menys edat masculí i femení). El premi es podrà bescanviar en material esportiu a DECATHLON.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.