Vacunació massiva de primera dosi de Pfizer, a partir de 12 anys, avui i la setmana vinent a Sant Feliu

L’equip del Centre d’Atenció Primària de Sant Feliu de Guíxols disposa de 500 dosis

El centre vacunal de l’antiga fàbrica Agglotap de Sant Feliu de Guíxols, avui i dimecres de la setmana vinent, 25 d’agost, acull unes jornades de vacunació amb 500 primeres dosis de Pfizer.

Ambdues jornades van dirigides a persones de 12 anys endavant que encara no s’hagin vacunat. L’equip d’Atenció Primària de Sant Feliu vacunarà de les 8.30 a les 19 h.

S’ha de demanar cita en el web https://canalsalut.gencat.cat/…/vacuna…/convocatoria, adreçant-se en els Centres d’Atenció Primària de Sant Feliu de Guíxols o Platja d’Aro així com als consultoris locals de Castell d’Aro i Santa Cristina d’Aro.

Les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009, i que hagin complert els 12 anys, han d’estar acompanyades del seu pare, mare, tutor o tutora legal el dia de la vacunació. Les persones nascudes a partir de l’any 2005 no necessiten cap autorització legal per vacunar-se encara que siguin menors d’edat.

El dia de la vacunació, es recomana portar una peça de roba de màniga curta, que es pugui arremangar fins a l’espatlla, o una peça de roba sense mànigues. Per accedir en el centre vacunal s’ha de presentar la targeta sanitària individual (TSI), juntament amb el DNI, el NIE o el passaport. També l’SMS del justificant de la programació de la cita enviat per /Salut en el moment de programar la vacunació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.