Dues setmanes més amb toc de queda a la Vall d’Aro

Calonge-Sant Antoni i Palafrugell han sortit del confinament nocturn

El toc de queda, entre la una i les sis de la matinada, aquesta vegada, s’ha prorrogat per un parell de setmanes. Des de la passada matinada i fins al 20 d’agost, 176 aplicaran un confinament nocturn a Catalunya.

Al Baix Empordà, les poblacions afectades per la situació de la pandèmia o perquè ho han sol·licitat expressament, com Castell-Platja d’Aro per evitar l’efecte crida, són: Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Palamós, Torroella de Montgrí-l’Estartit i la Bisbal d’Empordà.

En aquestes poblacions, es prohibeixen els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 01.00 hores i les 06.00 hores. El confinament nocturn s’aplica a municipis de més de 5.000 habitants que presenten un índex d’incidència acumulada igual o superior a 250 casos diagnosticats per 100.000 habitats en els darrers 7 dies.

També hi ha altres municipis que s’han inclòs a la llista, com Castell-Platja d’Aro i S’Agaró perquè, malgrat que no compleixen els paràmetres, estan completament envoltats de municipis que sí.

Per desplaçar-se dins d’aquest horari cal dur el certificat autoresponsable de desplaçament i la documentació que n’acrediti el motiu.

Han sortit del toc de queda

A partir de la passada matinada, han sortit del toc de queda Calonge-Sant Antoni i Palafrugell. Ambdues poblacions han demanat que es torni a instaurar per evitar l’efecte crida. Per ara, la Generalitat ha denegat la petició a l’Ajuntament de Calonge-Sant Antoni. A la resta de poblacions de la comarca no s’aplica toc de queda.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.