L’oci nocturn a l’interior dels locals tancat un parell de setmanes

La resolució que ha entrat en vigor avui només permet l’obertura de l’oci nocturn a locals a l’aire lliure i recomana l’ús de mascareta sempre que es pugui

A partir d’avui i fins a les 00.00 hores del dia 23 de juliol, està en vigor un nou paquet de mesures per a contenir els contagis de Covid que, els darrers dies, han crescut de manera molt preocupant a Catalunya. El canvi substancial afecta l’oci nocturn.

En el cas de l’oci nocturn s’ordena el tancament de tots els locals, amb excepció d’aquells que es desenvolupen totalment a l’aire lliure. Aquells locals i establiments que disposen de terrasses i espais a l’aire lliure poden continuar oberts complint els requisits establerts a la normativa de la represa de l’oci nocturn del passat 21 de juny, amb el benentès que no deixin entrar en els clients en espais interiors per a ballar o consumir en els serveis de bar i restauració, matisa la normativa vigent.

Pel que fa a els espectacles amb activitats musicals i ball, i que estiguin en peu i a l’aire lliure, s’apliquen noves mesures de seguretat com l’ús obligatori de la mascareta, el tancament a les 3 h de la matinada o, en cas de ser esdeveniments de 500 persones o més (per exemple, concerts) que no puguin estar asseguts, serà necessari fer un test d’antígens o una prova PCR a tots els assistents, com a molt 12 hores abans; podran accedir a l’activitat els que acreditin una pauta de vacunació complet i l’organització d’aquestes activitats hauran de tenir redactat un pla específic d’actuació.

En tots els espectacles a l’aire lliure, independentment de l’aforament, caldrà tenir un registre d’assistents, accessible i verificable, per fer un seguiment epidemiològic en cas que fos necessari.

Respecte de l’ús de la mascareta, en termes generals, es manté l’obligatorietat de la mascareta en tres circumstàncies: espais tancats, a l’aire lliure si no es pot respectar la distància d’1,5 m amb altres grups bombolles o en espais de restauració mentre no s’està menjant o bevent. El Govern també recomana dur-la sempre que sigui possible.

Podeu consultar la normativa vigent fins al 23 de juliol aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.