L’únic municipi gironí que participa a la campanya nacional “La Cara Invisible del Planeta”

El Grup de Natura Sterna participa en la iniciativa per netejar de plàstics les platges i els rius d’Espanya i commemorar el Dia Mundial dels Oceans

El Grup de Natura Sterna i l’empresa eco- friendly Sloppy Tunas, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, Protecció Civil de Platja d’Aro, DLand i No Más Colillas Girona, aquest matí, han dut a terme una nova jornada de neteja col·lectiva i retirada de residus a Castell-Platja d’Aro.

L’acció forma part de “La Cara Invisible del Planeta”, una iniciativa que abraça 31 províncies espanyoles i que sorgeix des d’Ola Sin Plástico i Nasti de Plastic Bizkaia amb la intenció d’aprofundir en la problemàtica del plàstic en els mars i oceans. Coincidnt amb el Dia Mundial dels Oceans es realitzarà una recollida de residus a escala nacional en platges, rius, llacs i pantans de diferents zones del territori.

L’objectiu d’aquest any és la reducció dels envasos i plàstics en els supermercats, amb la voluntat que les grans superfícies comencin a retirar progressivament els plàstics de tots els seus productes frescos (carns, verdures…) i apostin de manera decidida pel reciclatge.

A les comarques gironines l’única acció de neteja programada s’ha celebrat a Platja d’Aro. El lloc de trobada ha estat l’Skate Park i els voluntaris i voluntàries s’han distribuït per la zona del Riu Ridaura.

Seguint totes les recomanacions sanitàries per a la prevenció de la Covid-19, ha estat obligatori l’ús de mascareta i en el mateix punt de trobada s’han donat bosses i guants. També s’han instal·lat diferents estacions habilitades de gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.