Segon estiu amb sectors d’aforament a les platges

La Policia Local incorpora més agents interins per a controlar i sancionar l’incompliment de les mesures relacionades amb la prevenció de contagis de Covid

Aquest cap de setmana comença la temporada de platges a Castell-Platja d’Aro i, com l’any passat, es mantindran algunes de les mesures per a prevenir els contagis de Coronavirus.

Per segon estiu consecutiu, la Platja Gran es dividirà en una desena de sectors per a controlar l’aforament a la sorra. Cada sector es pot identificar amb un color i una lletra diferent. A diferència de l’any passat, el control de l’aforament i les mesures Covid-19 no anirà a càrrec dels informadors i informadores. La supervisió recaurà en la plantilla de la Policia Local que ha contractat més agents per a la temporada d’estiu i, a banda d’informar, també podran aplicar sancions. Els informadors i informadores no tenien capacitat sancionadora.

El sector de la Platja Gran que disposa d’un aforament més gran té una capacitat per a 1.600 persones (el tram que hi ha entre el carrer Sant Sebastià aproximadament i la desembocadura del Ridaura). A la resta de trams, els aforaments oscil·len entre les 800 i les 1.000 persones, en funció del tram. L’aforament total a la Platja Gran se situa en les 8.660 persones. Només s’ha fragmentat el tram de platja que va en paral·lel al Passeig Marítim. En el tram de Riuet no s’ha implantat.

A la Platja Rovira i a Cala Sa Conca també s’ha implantat el mateix sistema de sectors, colors i lletres. L’aforament total és de 850 i 1.450, respectivament.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.