Novetats discogràfiques setmana del 17 de maig

Aquest dilluns han entrat 63 nous temes a la nostre discografia. Aquestes son les més destacades.

NOVETAT DESTACADA

Hi ha cançons que transcendeixen les generacions i els estils per convertir-se en autèntics clàssics. És el que passa amb ‘It’s a Sin‘, el tema que Neil Tennant va escriure per a qüestionar la seva educació religiosa i que va publicar amb Pet Shop Boys el 1987. Ara, el britànic Elton John s’ha unit a Olly Alexander, el cantant de Years & Years, per versionarla i crear un tema amb el mateix esperit que l’original.

La sorpresa es va fer pública en els premis BRIT Awards. Allà es va poder veure als dos artistes interpretar en directe aquest tema. El líder de Years & Years va aparèixer estirat al piano del seu company d’escenari, per començar amb un format de balada nostàlgica. Tot d’una, l’estil de la cançó canvia i es torna completament electrònica, amb una coreografia enèrgica que es va traduir en una gran actuació.


ALTRES NOVETATS NOTABLES

Katy Perry – Electric
Martin Garrix feat Bono – The edge we are the people
Pedro Guerra feat. Manuel Carrasco – Tu y yo
Dizzy feat Kevin Garrett – Sunflower, Are You There
Bebe Rexha feat Travis Barker – Break My Heart Myself
Texas – Moonstar

I fins aquí el repàs setmanal a les novetats més importants arribades a la nostre discoteca. Sempre trobareu la millor i més actual música al 102.7 de la FM. Les 24 hores més musicals de la Costa Brava. Bona setmana amics!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.