L’Avinguda de Castell d’Aro a Platja d’Aro reoberta al pas de vehicles

L’empresa constructora i l’Ajuntament ja estan preparant la nova fase d’obres per a després de l’estiu que afectarà el tronc central de l’Avinguda de S’Agaró

Aquest divendres al migdia s’ha reobert al pas de vehicles l’Avinguda de Castell d’Aro de Platja d’Aro, una de les principals artèries comercials i viàries del municipi.

Les obres per instal·lar el nou sistema de canalització van tornar a l’Avinguda de Castell d’Aro a mitjans febrer i s’han allargat fins aquesta setmana. En aquesta fase s’ha actuat entre els carrers Migdia i el giratori de la Casa de la Vila. També s’han dut a terme feines d’asfaltatge i pintat de la senyalització viària a l’Avinguda de Fanals, a tota l’Avinguda de Castell d’Aro i carrers afectats per les obres. Els comerciants de la zona celebren l’acabament dels treballs.

L’objectiu de tot el projecte és crear un sistema de canalització de gran capacitat que eviti les històriques inundacions que pateix el nucli i canalitzar totes les aigües plujanes fins a la riera del Cavall Bernat perquè desemboquin al mar.

Les obres per ampliar i millorar la xarxa de sanejament van començar després de l’estiu passat a l’Avinguda de Fanals. Després van afectar el tram de l’Avinguda de Castell d’Aro que uneix l’Avinguda de Fanals amb el carrer Migdia. Fins a Nadal es va treballar entre el carrer Església i el giratori de l’Ajuntament, a l’Avinguda del Caval Bernat. Després de Festes, en el giratori de l’Ajuntament. I a partir de febrer, les feines van tornar a l’Avinguda de Castell d’Aro, on ha culminat la cinquena fase del projecte.

La pròxima fase afectarà una altra part molt sensible del nucli comercial, entre l’Ajuntament i el giratori del Dr. Josep Trueta. L’empresa Aqualia i el consistori ja estan perfilant el desenvolupament dels treballs que començaran després de l’estiu, entre setembre o octubre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.