Una setmana més amb confinament comarcal

El pròxim dilluns podria començar el procés de desescalada si les dades epidemiològiques acompanyen

Les restriccions que van entrar en vigor després de la Setmana Santa ens acompanyaran una setmana més. Concretament, fins aquest diumenge, 25 d’abril, inclòs.

Aquesta matinada, ha sortit publicada en el Diari Oficial de la Generalitat la resolució que prorroga les mesures. En el document s’explica que la situació actual sotmet a una enorme pressió assistencial els recursos sanitaris, amb la taxa d’ocupació de llits de crítics per part de pacients amb COVID-19 encara en creixement. En dues setmanes, el creixement ha estat del 23% i aquesta tendència compromet seriosament l’activitat ordinària dels hospitals. El mateix text parla del creixement, a un ritme lent, de les dades d’incidència acumulada (IA) per data de diagnòstic, després de la baixada en la detecció de casos registrada durant la Setmana Santa. En els darrers dies, la taxa de contagi es torna a situar lleugerament per sobre de l’1.

Per tot plegat, el confinament comarcal així com la resta de mesures que van entrar en vigor el divendres, 9 d’abril, es prorroguen fins al cap de setmana.

Podeu consultar aquí totes les restriccions que estaran en vigor fins a les 00:00 hores del dia 26 d’abril de 2021.

D’altra banda, la setmana passada, el Govern va deixar la porta oberta, si les dades epidemiològiques dels pròxims dies ho permeten, a iniciar el procés de la desescalada a partir del pròxim dilluns, 26 d’abril amb petits canvis entre els sectors més afectats per la crisi de la Covid.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.