En marxa la vacunació de les persones menors de 80 anys

Les persones de més de 75 anys encara que no hagin rebut la trucada per citar-los cal que telefonin en el seu centre de salut

L’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols, que també dóna servei a la població de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro, des de mitjans de la setmana passada, està vacunant a les persones de 75 a 79 anys.

Després de Setmana Santa, la vacunació de la població de la Vall d’Aro s’ha traslladat a l’antiga fàbrica de suro Agglotap de Sant Feliu de Guíxols. Abans, s’havia dut a terme en el Casal de Tueda de la mateixa ciutat.

En els darrers dies, l’Àrea Bàsica de Salut ha començat a citar a les persones d’entre 75 i 79. Durant la setmana passada van vacunar-se les últimes persones del tram d’edat majors de vuitanta anys i, des del dia 7 d’abril ja es varen començar a vacunar algunes persones del següent tram de 75 a 79 anys. La previsió d’aquesta setmana és acabar amb aquest tram d’edat.

En ambdós trams d’edat la vacuna que s’està administrant és la del laboratori Pfizer de dues dosis.

Des del CAP es fan les trucades a cadascun dels pacients i si no contesten es fan retrucades. Des de l’Àrea Bàsica de Salut demanen que les persones que estan dins aquests trams d’edat i no s’han vacunat encara, es posin en contacte amb el seu centre sanitari de referència de dilluns a divendres de 8-20 h. El telèfon del Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro és el 972.82.71.22.

Nou espai vacunal

L’edifici de l’antiga fàbrica Agglotap compleix els requisits que demanava el departament de Salut per començar amb la vacunació massiva de la població com que fos un espai cèntric, amb aparcament, amb prou espai per encabir-hi tota la logística, ben ventilat, amb capacitat per 60 usuaris i amb zona d’espera.

Què cal portar per posar-se a la vacuna i 15 minuts sota vigilància

Per a rebre la vacuna, s’ha d’arribar a l’hora establerta, portar la targeta sanitària o algun document acreditatiu d’identificació com el DNI i cal portar mascareta quirúrgica o FPP2.

Els acompanyants s’ha de quedar a la porta de recinte i, un cop administrada la vacuna, les persones vacunades es queden un quart d’hora a la sala d’espera per a controlar que no hi hagi cap reacció.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.