Novetats discogràfiques setmana del 5 d’abril

55 novetats han arribat aquest dimarts a la discografia de RPA.

Montse Castellà

Arrenquem avui amb aquest senzill de la Montse Castellà, ‘Desfer tronades’. Aquest senzill dóna el tret de sortida de l’àlbum que també ha estat presentat avui mateix de la cantant de les terres de l’Ebre i que porta per nom ‘Saliconi’.


Miki Nuñez -Sin Noticias De Gurb

Miki Nuñez ens presenta “Sin Noticias de Gurb”, segon senzill extret del que també és el seu segon àlbum d’estudi, “Iceberg”. Un so fresc, optimista, ballable, segell d’identitat del propi Miki Nuñez és el que podem trobar en aquest tema produït per Paco Salazar amb l’ajuda de Juan Guevara (guitarra, baix, teclats …) i Toni Mateos (bateria) .El tema ha estat compost per David Otero i Miki Nuñez.


Olivia Rodrigo – deja vu

Olivia Rodrigo ho ha tornat a fer. Després de l’èxit de ‘Drivers License’, la nova promesa del pop nord-americà acaba de llançar ‘Deja Vu’, una cançó amb la que ha tornat a demostrar que és una de les artistes que més fort han arribat al panorama musical.


Van Morrison – Only a Song

Van Morrison presenta “Only a song”, single d’avançament del seu nou disc, ‘Latest rècord project: Volume 1’, que veurà la llum el proper 7 de maig. Aquest nou àlbum arriba amb 28 temes amb què Morrison pretén indagar en nous sons i estils, intentant fugir dels seus temes més emblemàtics.


RUGGERO, Dvicio – Úsame

Unir el talent de Ruggero amb el dels nois de DVICIO és una explosió assegurada. I així ha estat. Tots dos han llançat ‘Úsame’, un tema de ritmes pop enganxosos que ha conquistat a qualsevol que ho ha escoltat.


I això és tot per avui. La setmana que ve més novetats a Ràdio Platja d’Aro. Recordeu que podeu escoltar la resta de 50 novetats d’aquesta setmana al 102.7 de la FM i per internet a www.rpa.cat.

Bona setmana amics!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.